SatO:n Syystiedote 2017

28.08.2017

Camilla Laine

Hei,

 

Näin porilaisittain voisi todeta, että "se o vähä niinko syksy ny, eks tiä"! Ja sehän tietää sitä, että osakunnan kalenteri täyttyy mitä mainioimmista tapahtumista! Luvassa on rutkasti etenkin fukseille suunnattua ohjelmaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin mieluista, joten kannattaakin laittaa itselle tärkeät päivämäärät ylös. Tiedotteen lopusta löytyy myös muuta tärkeää tietoa, mitä on hyvä tietää näin osakuntasyksyn alkajaisiksi.

 

 

SYYSKUU

 

pe 1.9. klo 19 Fuksien talokierros ja iltapala @Viisi - luvassa on tutustumista Satakuntataloon sekä leppoisaa illanviettoa sekä iltapala Viisissä yhdessä muiden fuksien ja opastustoimikunnan kanssa

 

la 2.9. klo 19 alkaen 2000-luvun osakuntalaisten luokkakokous @Viisi - tilaisuus erityisesti noin 2000-2010 vuosina osakunnalla toimineille. Tarkkaa ikärajaa ei ole. 10€ pääsymaksua vastaan on luvassa pientä purtavaa sekä ohjelmaa klo 19-22. Kaikille osakuntalaisille avoimet jatkot alkavat Viisissä klo 22. Facebook: https://www.<wbr/>facebook.com/events/<wbr/>247492479083452/?fref=ts

 

ma 4.9. klo 21 alkaen Fuksidisko Bottalla - kaikkien osakuntien yhteiset fuksibileet, jotka järjestetään Ostrobotnian juhlakerroksessa Etu-Töölössä, osoitteessa Museokatu 10. Fukseille ILMAINEN sisäänpääsy (HUOM narikka kuitenkin 3€), muille 3€. Muista varata mukaan opiskelijakortti tai läsnäolotodistus. Facebook: https://www.facebook.com/<wbr/>events/1718074714932730/?fref=<wbr/>ts 

 

la 9.9. klo 19 Uusien Ehtoo @Viisi - SatO:n syksyn ensimmäinen akateeminen pöytäjuhla, joka on suunnattu erityisesti ensimmäisen ja toisen vuoden osakuntalaisille. Tutustutaan pöytäjuhlakulttuuriin erilaisine lauluineen ja tapoineen. Lisätietoa luvassa myöhemmin!

 

pe 15.9. klo 18 alkaen SatO:n Fuksiaiset @Viisi - perinteinen lämminhenkinen ja leikkimielinen tapahtuma, jossa fuksit pääsevät tutustumaan osakuntaelämän saloihin sekä civiksiin (vanhempiin osakuntalaisiin) ja civikset fukseihin. Tervetuloa mukaan holillisena tai holittomana! Lisää tietoa tulossa opastustoimikunnalta.

 

ke 27.9. klo 19:15 Syyskuun osakunnan kokous @Viisi - syksyn ensimmäinen kokous on oiva tilaisuus tutustua kokouskäytäntöihin ja siihen, miten osakuntatoiminta pyörii

 

pe 29.9. Fuksiseikkailu - SatO:lla sijaitsee yksi rasti! Katso lisää: http://www.<wbr/>fuksiseikkailu.fi/ sekä facebookista: https://www.<wbr/>facebook.com/events/<wbr/>679928245525367/?fref=ts

 

 

LOKAKUU

 

la 7.10. Satakuntalainen Ehtoo - SatO:n syksyn suurin ja koko vuoden toiseksi suurin juhla, jonka yhteydessä vietetään tänä vuonna myös Inspehtorinvaihtokaronkkaa. Lisätietoa juhlasta ja ilmoittautumisesta tulee myöhemmin. 

 

 

JOULUKUU

 

ke 6.12. Itsenäisyyspäivän juhla - tuttavallisemmin "Itsarit". Tässä kauniissa ja perinteikkäässä juhlassa muun muassa jaetaan fukseille osakuntanauha tai -ruusuke. Juhlia ennen on mahdollisuus osallistua tunnelmalliseen ylioppilaiden soihtukulkueeseen. Lisätietoa luvassa myöhemmin! 

 

 

MUUTA TÄRKEÄÄ:

 

- Osakunnan vuositarrat ovat saapuneet! Nouda siis omasi, ja päivitä samalla kulkulupasi jäsensihteerin päivystyksessä.

 

- Jäsensihteeri ja asuntolajohtokunta päivystävät keskiviikkoisin klo 18:00 - 18:30 Satakuntatalon toimistolla (Lapinrinne 1 A 8. kerros).Jäsensihteerin kautta hoidetaan osakuntaan liittyminen ja muut jäsenasiat sekä kulkuluvat. Asuntolajohtokunta puolestaan vastaa vuokrasopimuksista, avaimista sekä asuntolaan ja asumiseen liittyvistä kysymyksistä.

 

- Satakuntatalon WLAN-verkon salasanat on vaihdettu heinäkuussa. Uusi salasana löytyy päätyjen/kongien ilmoitustaululta ja se toimii ‘Satakuntatalo’-verkon lisäksi Viisin verkkoihin sekä C6:n että 6. kongin 5GHz verkkoihin.

 

- Syksyn okivuorot on jaettu, ja ensimmäinen oki (osakuntailta) on 6.9. Syksyn okivuorot jakautuivat toimikunnille ja kerhoille seuraavasti:

 

6.9. Opastustoimikunta

13.9. Opastustoimikunta

20.9. Urheilutoimikunta

27.9. Syyskuun osakunnan kokous

4.10. Salakerho 

11.10. Kirjastotoimikunta

18.10. Yhteiskunnallinen toimikunta

25.10. Lokakuun osakunnan kokous

1.11. Kraati

8.11. Virkojen kähmintä -oki

15.11. Marraskuun osakunnan kokous

22.11. Kulttuuritoimikunta

29.11. EVVK

6.12. Itsarit

13.12. Joulukuun osakunnan kokous + jouluruoka

 

 

- Osakunnan hallitus kokoustaa ti 5.9. Olisi toivottavaa, että mahdolliset raha-anomukset toimitettaisiin hallitukselle siihen mennessä.

 

- Viikkotiedotteet alkavat jälleen, joten muistathan ilmoittaa tiedotussihteerille (tiedotussihteeri@<wbr/>satakuntatalo.fi) aina kuluvan viikon lauantaihin mennessä, mikäli olet järjestämässä tapahtumaa seuraavalla viikolla. 

 

- Kerhoille ja toimikunnille tiedoksi: toimintasuunnitelmat ja -kertomukset kerätään jälleen syksyllä, joten valmistautukaa tähän henkisesti. Lisätietoa luvassa piakkoin!

 

- Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: opiskelijajärjestö Nyyti ry tarjoaa opiskelijoille mielen hyvinvointia vertaistuen ja esimerkiksi chattien kautta. Chateissa käsitellään erilaisia nuorten arkea ja elämää koskettavia aiheita. Nyytin löytää seuraavasta osoitteesta: https://www.<wbr/>nyyti.fi/

 

 

 

Oikein hyvää syksyä kaikille!

 

 

 

Aurinkoisin syysterveisin,

 

Camilla

Tiedotussihteeri 2017

tiedotussihteeri@<wbr/>satakuntatalo.fi