SatO:n viikko 18. - 24.12.

18.12.2017

Camilla Laine

Moikka! 

 

Huijasin teitä hieman viime viikolla, sillä vuoden viimeinen viikkotiedote tuleekin vasta tässä! Huomatkaa erityisesti verenluovutustapahtuma maanantaina sekä tulevissa tapahtumissa Osakuntien Golden Party -uudenvuodenjuhlat! 

 

Kannattaa tsekata viestin lopusta myös lista osakunnan tämän vuoden kirjahankinnoista. Kirjastotoimikuntaa voi tarvittaessa pyytää availemaan kirjakaappeja, jos vielä mielii saada lomalukemista itselleen. Viikkotiedotteet jatkuvat jälleen ensi vuonna, kun osakunnan toiminta palautuu joululomalta. 

 

Oikein hyvää ja rentouttavaa joulua jokaiselle!

 

 

 

Maanantai 18.12.

 

- klo 12:30 yhteislähtö Viisistä SatOn luovuttajien järjestämään verenluovutustapahtumaan Sanomatalon Veripalveluun

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/1396387380458765/

 

 

- klo 16:15 - 18:00 UNESCO CHAIR juhla

 

Joukko osakuntalaisia osallistuu UNESCO-professuurin saaneiden, inspehtori emerita Hannele Niemen ja Arto Kallioniemen, juhlistamiseen Helsingin yliopiston pienessä juhlasalissa maanantaina. Hannelen kutsu on välitetty osakuntalaisille aiemmin, ja tapahtumaan on ollut ilmoittautuminen.

 

"Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisellä tiedekunnalla on ilo kutsua teidät juhlaan, joka järjestetään sen kunniaksi, että UNESCO on hyväksynyt kaksi merkittävää oppituolia eli professuuria Helsingin yliopistoon vuosille 2018-2021. 

 

UNESCO Chair merkitsee laajaa kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä paremman maailman hyväksi. Tasa-arvoinen ja laadukas koulutus sekä dialogi erilaisuuden keskellä ja ihmisoikeuksien puolustaminen luovat perustaa rauhalle ja kestävälle kehitykselle yhteisessä maailmassamme. Tilaisuudessa kuulemme yliopiston, opetusministeriön ja opetushallituksen tervehdykset sekä oppituolinhaltijoiden esitykset."

 

Professuurin saaneet:

 

Hannele Niemi 

UNESCO Chair on Educational Ecosystems for Equity and Quality of Learning 

 

​Arto Kallioniemi 

UNESCO Chair on Values, Dialogue and Human Rights​

 

 

 

Tiistai 19.12.

 

- klo 20:15 Keskivartalotreeni

 

 

 

Tulevia tapahtumia

 

- Osakuntien Golden Party -uudenvuodenjuhlat 31.12. klo 18 alkaen DGO:lla, Leppäsuonkatu 11. Onko oivallisempaa tapaa päättää Suomi100 -juhlavuosi kuin yhdessä muiden osakuntien ja osakuntalaisten kanssa? Tapahtuman järjestää Wiipurilainen Osakunta ja Kymenlaakson Osakunta. Sitsilipukkeen hinta on 10€, teemana "golden". 

 

Ilmoittaudu 30.12. klo 23:59 mennessä seuraavan osoitteen kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/85241/lomake.html

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/196826277560165/

 

 

 

 

Muuta tärkeää

 

- Osakunnan kirjastotoimikunta on tehnyt tänäkin vuonna monta uutta kirjahankintaa, ottaen huomioon osakuntalaisten toiveita. Toivottavasti hankinnat ovat mieluisia ja tuottavat osakuntalaisille iloa. Ohessa lista kirjoista, jotka toimikunta on tänä vuonna hankkinut. Päivystykset ovat tämän vuoden osalta ohi, mutta mikäli haluat vielä lainata lomalukemista osakunnan kirjastosta, ota yhteyttä kirjastonhoitajaan tai toimikuntaan, niin pyrimme järjestämään asian. 

 

Kjell Westö: Rikinkeltainen taivas

Miki Liukkonen: O

Haruki Murakami: Rajasta etelään, auringosta länteen

Miika Nousiainen: Juurihoito

Karl Ove Knausgård: Taisteluni, osat 4-6

Angie Thomas: Viha jonka kylvät

 

Lisäksi hankitaan vielä ainakin seuraavat kirjat:

 

Juha Hurme: Niemi

Tove Jansson: Muumipappa ja meri (Suomi100 -juhlapainos)

Ilkka Remes: Vapauden risti

 

 

 

 

 

Jouluterveisin,

 

Camilla

Tiedotussihteeri 2017

tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi