SatO:n viikko 20. - 26.11.

20.11.2017

Camilla Laine

Moikka,

 

Ensi vuoden virkailijat ovat viime keskiviikkoisen marraskuun osakunnan kokouksen myötä suurimmaksi osaksi selvillä. Onnea valituille! Kokouksessa jäi kuitenkin täyttämättä vielä muutamia virkoja, joten jos mieltäsi jäi kaihertamaan ettet asettunutkaan ehdolle, voit tehdä sen joulukuun osakunnan kokouksessa. Täyttämättä jäivät taloudenhoitajan, osakuntalehden päätoimittajan, mainossihteerin ja valokuvaajan virat. Myös vuoden 2018 toimikunnat ja apuhenkilöstö valitaan joulukuun osakunnan kokouksessa (aiheesta lisää viestin lopussa).

 

Tällä viikolla on viikoittaisten tapahtumien lisäksi ohjelmassa kulttuuritoimikunnan esiintymisvalmennusoki! Myös ensi viikolla järjestettävistä osakunnan pikkujouluista on saatu lisätietoa. 

 

 

 

Maanantai 20.11.

 

- klo 19:15 Maanantailenkki (10 km), lähtö Viisistä

 

 

Tiistai 21.11.

 

- klo 18:00 - 20:00 Kuoron harjoitukset Kilta-salissa

- klo 20:15 Keskivartalotreeni Montussa

 

 

 

Keskiviikko 22.11.

 

- klo 18:00 - 18:30 AJK:n päivystys toimistolla

- klo 18:00 - 18:30 Jäsensihteerin päivystys toimistolla

- klo 19:15 Kulttuuritoimikunnan esiintymisvalmennusoki

 

Kulttuuritoimikunnan okissa perehdytään esiintymisen saloihin! Luvassa on vinkkejä esiintymisjännitykseen sekä niksejä puhetekniikkaan ja äänenkäyttöön. Tervetuloa!

 

 

 

Torstai 23.11.

 

- klo 19:15 Torstailenkki (5 km), lähtö Viisistä

- klo 20:00 - 21:00 Kirjastopäivystys Viisin kirjastossa

 

 

 

Perjantai 24.11.

 

 

- Viisi varattu

 

 

 

Lauantai 25.11.

 

- klo 19 alkaen Annan synttärikemut Viisissä 

 

 

 

Sunnuntai 26.11.

 

- klo 20:00 Kuntopiiri Montussa

 

 

 

Tulevia tapahtumia

 

- SatO:n pikkujoulut 2.12.

 

"Alkaa olla taas se aika vuodesta, kun joulumielenä tunnettu häiriö hiipii itse kunkin nuppiin. Jos oireisiisi kuuluu mm. joulukoristeiden ripustelu, glögin ryystäminen tai pipareihin sortuminen jo nyt, on tilanne vakava.. 

Vaan ei hätää! Onneksi ihanat fuksimme järjestävät eeppisimmät pikkujoulut ikinä joulunnälkäämme tyydyttämään! Luvassa on seurustelua jouluruoan ja JUOMAN äärellä, leikkimielistä KISAAMISTA, LAHJOJEN avaamista ja tietenkin jouluista BILETYSTÄ! Lämpimästi tervetuloa, olit sitten fuksi/seniori/civis/kukavaan, kaikki mukaan! Viisissä nähdään! :)

TLDR:
Mitä, missä milloin? Pikkujoulut alkavat Viisissä la 2.12. klo 19:00.
Onko pikkujouluilla teema? Kyllä, mutta se on salaisuus ;)
Dresscode? Juhlava mutta jouluinen!
Osallistumismaksu? Ei oo!
Miten saan lahjan? Tuomalla itse sellaisen! Hanki max 3€ hintainen lahja. Lahjat jaetaan satunnaisesti lahjan tuoneiden juhlijoiden kesken."

 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/379623265828461/

 

 

- SatO:n itsenäisyyspäivänjuhla eli Itsarit 6.12. Uuden Ylioppilastalon Alina-salissa. Tapahtumasta on tulossa lisätietoja lähiaikoina, mutta juhla alkanee perinteiseen tapaan alkuillasta, opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkueen jälkeen.

 

 

 

Muuta tärkeää

 

- Kirjastotoimikunnalle voi edelleen esittää toiveita vuoden 2017 kirjahankinnoista. Hankinnat ovat vielä tekemättä, joten jos haluat vaikuttaa asiaan, tee ehdotuksesi toimikunnalle (esimerkiksi sähköpostitse kirjastonhoitaja@satakuntatalo.fi)! 

 

- Nyt, kun uudet virkailijat on valittu, on aika muodostaa myös uudet toimikunnat vuodelle 2018. Kuten virkojen hoitaminenkin, myös toimikunnassa toimiminen on osakunta-aktiivisuutta, ja kerryttää asumisvuosia. Toimikuntaan voi ilmoittautua joko ottamalla yhteyttä toimikunnasta vastaavaan virkailijaan (sähköpostitse, facebookissa, kasvotusten tai miten vain keksii) tai ilmoittautumalla tehtäviin joulukuun osakunnan kokouksessa. Seuraaviin toimikuntiin haetaan toimikuntalaisia:

 

- kraati (vuoden 2018 kappalainen Altti Klemetti)

- kirjastotoimikunta (vuoden 2018 kirjastonhoitaja Ilja Pippa)

- kulttuuritoimikunta (vuoden 2018 kulttuurisihteeri Saska Suvikas)

- opastustoimikunta (vuoden 2018 opastussihteeri Marika Majalahti)

- urheilutoimikunta (vuoden 2018 urheiluohjaaja Saara Kalliokari)

- yhteiskunnallinen toimikunta (vuoden 2018 yhteiskuntasihteeri Salla Palander).

 

- Lisäksi jäseniä haetaan myös emännistöön apuemänniksi sekä isännistöön apuisänniksi. Myös apuhenkilönä toimiminen osoittaa osakunta-aktiivisuutta ja kerryttää asumisvuosia. Apuemännät vastaavat okiruokien tekemisestä sekä juhlien ruokien valmistamisesta ja juhlissa tarjoilusta. Emännistöä johtaa osakunnan emäntä. Isännistö puolestaan vastaa Viisin siisteydestä sekä juhlien juomatarjoiluista, ja sitä johtaa isäntä. Halukkuudestaan apuhenkilöksi voi ilmoittaa emännälle (vuonna 2018 Miliza Paloviita) tai isännälle (vuonna 2018 Henri Honkanen) tai ilmoittautua tehtäviin joulukuun osakunnan kokouksessa.

 

 

 

 

Oikein mukavaa viikkoa!

 

 

 

Camilla

Tiedotussihteeri 

tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi