Kuoron kevätterveiset

15.01.2019

Liity mukaan SatO:n Kuoroon!

 

Haluaisitko kokeilla kuorolaulua? Tämä kevät on ihan paras hetki liittyä osakunnan kuoroon! Satakuntalaisen Osakunnan Kuorolle tulee keväällä täyteen 20 vuotta aktiivista aikakautta, joten tätä juhlistetaan asianmukaisesti konsertilla. Tällä kaudella ohjelmistossa onkin parhaita paloja vuosien varrelta - sisältäen niin hulvattomia juomalauluja, Pave Maijasta, George Michaelia kuin Scandinavian Music Groupia. Vanhojen biisien kaveriksi opetellaan myös uusia kappaleita. Toisin sanoen: Luvassa on ehkä kaikkien aikojen siistein ohjelmisto!

 

Kuoroa johtaa tänä keväänä Juha Aalto-Setälä (MuM), pitkän linjan kuorolainen itsekin. Uusilta kuorolaisilta ei vaadita aiempaa kuorokokemusta, ja kokeneempien peesissä opit varmasti! Kuoronjohtaja laulattaa uudet kuorolaiset sopivan äänialan löytämiseksi. Mukaan ovat tervetulleita niin nais- kuin miesäänet. Jos sinulla on kuorosta kiinnostuneita kavereita osakunnan ulkopuolella, myös he ovat tervetulleita mukaan. Esiintymisiin kuuluvat lähinnä osakunnan juhlat, keväällä mm. vuosijuhla. Kuoro harjoittelee Satakuntatalon Kilta-salissa. 15.1. treenataan vielä tuttuun aikaan eli tiistaina klo 18-20, mutta 21.1. alkaen treenipäiväksi vaihtuu maanantai klo 18-20.

 

Jos yhtään olet harkinnut kuoroon liittymistä, niin nyt on kaikkien aikojen hetki! Ota rohkeasti yhteyttäwilhelmiina.ritala@gmail.com