Osakunnan toiminta Koronan aikana

14.03.2020

Hyvät osakuntalaiset,

Lukekaahan viesti huolella. Tulossa on muutamia hallituksen linjauksia osakunnan toiminnasta korona-aikana.Osakunnan viikkotoiminta lakkautetaan ainakin maaliskuun loppuun asti THL:n suositusten mukaisesti. Hallitus katsoo tilannetta uudestaan parin viikon päästä sen hetkisen tiedon valossa.

Viisiä ja C6:sta saa käyttää normaalisti. Nyt on erityisen tärkeää, että jokainen siivoaa itse omat jälkensä ja pitää tilat siistinä. Pidä huolta käsihygieniastasi Viisiin saapuessa ja sieltä poistuessa, äläkä tule Viisiin, jos sinulla on pieniäkin flunssaoireita. Viisin viikkosiivouksia pyritään hoitamaan normaalisti. Bileiden, jatkojen ym. vastaavien useiden henkilöiden illanistujaisten järjestäminen Viisissä on kielletty toistaiseksi. Yksittäisten vieraiden tuominen Viisiin on sallittu. Huomaathan, että olet vastuussa vieraistasi – huolehdi, että vieraasi pitävät kiinni hyvästä hygieniasta ja tilojen siisteydestä. Ethän päästä oireilevaa vierasta Viisiin. Viisistä on poistettu käytöstä kankaiset käsipyyhkeet, tilalle on tuotu paperipyyhkeitä. Jäljellä olevat pyyhkeet ovat VAIN astioiden kuivausta varten. Jääkaapit tullaan tyhjentämään kaikesta paitsi kahvimaidosta.

Monttu suljetaan toistaiseksi. Syynä on kuntosalin hygieniatasosta huolehtimisen vaikeus, kun kaikki käyttäjät pitelevät samoja välineitä paljain käsin.

Osakunnan maaliskuun kokous perutaan, mikäli sovitteluneuvosto hyväksyy asian.

Vaikka kaikki varsinainen toiminta on vähintään maaliskuun loppuun asti tauolla, on erittäin suotavaa pitää osakunnan yhteisöllisyyttä yllä esimerkiksi erilaisten etätapahtumien kautta.
 
Pitäkäähän huolta terveydestänne, sekä fyysisestä että henkisestä, ja ottakaa muut huomioon toimintatavoissanne. Suosittelemme seuraamaan viranomaisten ja luotettavien uutislähteiden tarjoamaa ajankohtaista tietoa koronaan liittyen.

Terkuin
hallitus