Syksyn 2020 osakuntailloista

08.09.2020

Tiedotussihteeri

Elämme hyvin epätyypillisiä aikoja, joten sen myötä myöskin okijärjestelyt tulevat olemaan epätyypillisiä. Jokainen on varmasti iloinen päästessämme taas viettämään yhdessä osakuntailtoja, mutta on erityisen tärkeää muistaa myös koronatilanteen jatkuvan. Olemme sitoutuneet noudattamaan HYY:n ohjeistuksia tapahtumien järjestämisessä. Siispä jokaisen okin osallistujan tulee sitoutua seuraaviin ohjeisiin:

  • Älä tule okiin, jos olet vähänkään kipeä! Kotona on sitä paitsi kivempi sairastaa :---)
  • Okeissa kerätään osallistujalista, johon kaikkien Viisissä oleskelevien tulee kirjoittaa nimensä mahdollisten altistumistapausten varalta. Osallistujalistaa säilytetään kolme viikkoa ja tämän jälkeen kyseinen lista tuhotaan. Listaa ei käytetä missään muussa tapauksessa kuin mahdollisissa altistustilanteissa.
  • Huolehdithan hygieniasta eli pese kädet heti Viisiin saapuessasi ja huolehdi käsidesin käytöstä, jota on saatavilla Viisissä.
  • Muista turvavälit!
  • Koronavilkun lataaminen on suositeltavaa ja muista myös käyttää sitä!
  • Noudata okin järjestäjän ohjeita ja käytä järkeäsi.

 

Jos ohjeista yleisesti tulee kysyttävää, laita viestiä ilman kynnystä esim. Arille tai Petralle (emanta@satakuntalo, tiedostussihteeri@satakuntatalo.fi). Jos haluat antaa palautetta, voit antaa sitä suoraan hallitukselle verkkosivujen palautelomakkeen kautta.

 

Tsemppiä syksyyn ja toivottavasti nähdään okeissa,

Osakunnan hallituksen puolesta tiedotussihteeri Petra ja emäntä Ari