Karhuhiihto 19.-21.2.2021

 • 1. helmikuuta 2021

  Briefly in English below

   

  Perinteisessä karhuhiihdossa pääsemme hiihtämään edellisestä ystävyyskunnasta Porista nykyiseen ystävyyskuntaan Raumalle. Lauantain ja sunnuntain aikana hiihdettävää kertyy yhteensä noin 50-60 km. Vaikka hiihto olisikin jäänyt viime aikoina taka-alalle, ei huolta! Tahti tulee määräytymään sään ja hiihtäjien mukaan. Urheilun ja hauskanpidon lisäksi tapahtuman aikana toimitetaan kunnille Karhuviesti. Hintaa hiihdolle kertyy noin 30€ / osallistuja (huolto, mahdolliset muut ruokailut tai hiihdon aikaiset taksimatkat).


  Eikä tässä kaikki! Karhuhiihdossa on mukana myös upea huoltotiimi. Huoltotiimi tarvitsee kaksi autoa, mielellään pakun (tavaroiden kuljetukseen) ja henkilöauton (tarvittaessa hiihtäjien kuljetus). Olisi hyvä, jos huoltotiimissä olisi neljä henkilöä, jolloin kenenkään ei tarvitsisi toimia yksin ja huollot sujuisivat joustavasti. Huoltajat nopeuttavat aamun lähtöä ja auttavat esimerkiksi eväiden ja tiskien sekä suksien rasvauksen kanssa. Karhuhiihto on luonnollisesti huoltotiimille ilmainen. Jos olet kiinnostunut huoltamisesta laita sähköpostia urheiluohjaajalle urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi.


  Karhuhiihto järjestetään tänä vuonna 19.-21.2. ja aikataulu näyttää seuraavanlaiselta:


  Perjantai 19.2.
  - Saapuminen Poriin ja yöpyminen myöhemmin tarkentuvassa sijainnissa


  Lauantai 20.2.
  -lähtö aikaisin aamulla Porista
  -Yöpyminen Eurajoella


  Sunnuntai 21.2.
  -lähtö Eurajoelta.
  -saapuminen Raumalle iltapäivällä, itsensä ja hiihtokavereiden onnittelu selviytymisestä

  Osallistujat (sekä hiihtäjät että huoltajat) hoitavat ja maksavat itse matkansa kohteeseen ja kotiin. Kimppakyydeistä yms. voidaan sopia myöhemmin osallistujien kesken. Lisätietoa majoituksesta, ruokailusta ja varusteista tulossa osallistujille lähiaikoina!


  Ilmoittautuminen on auki jo nyt ja se sulkeutuu keskiviikkona 10.2. Mukaan mahtuu koronatilanteen vuoksi vain rajattu määrä osallistujia, joten toimi nopeasti! Ilmoittautua voit täällä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/karhuhiihto2021/.

  Kysymyksiä voi esittää Jooselle urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi.

   

   

  Mitä?: Karhuhiihto maakunnassa

  Missä?: Pori à Rauma

  Milloin?: 19.-21.2.2021

  Mitä maksaa?: osallistujille noin 30 e

  Mitä päälle?: Jotakin, missä hiihto sujuu ja mieli pysyy reippaana!

  _______________________________________________

  The traditional skiing event is back! We will ski from Pori to Rauma.The total amount of skiing will be about 50–60 km but weather and the skiers have their say to this, so no worries if it’s been a while since you last had skis on your feet. Total cost of the event will be 30ish euros per skier (including food, maintenance and possible tax journeys).

   

  There will be an amazing maintenance team in Karhuhiihto as well! So if you don’t like to ski but want to participate, this is a perfect job for you. An ideal amount of people for this task will be four, so no one needs to work alone. The maintenance team will help with food and transport. Karhuhiihto will of course be free for the maintenance team. If you’re interested in being a part of the maintenace team, please contact Joose via e-mail urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi.

   

  Karhuhiihto will be held on the 19th – 21st of February and the schedule looks more or less like this:

   

  Friday the 19th:

  • arriving in Pori and staying the night there

   

  Saturday the 20th:

  • departure from Pori early in the morning
  • staying the night in Eurajoki

   

  Sunday the 21st:

  • departure from Eurajoki
  • arriving in Rauma in the afternoon, congratulating each other for making it

   

  The part-takers (the skiers and the maintenance team members) will arrange and pay their trips to Satakunta and back to Helsinki. Carpools etc. can be discussed later. Participants will get more information about lodging, eating and equipment later.

   

  Registration is now open and it will end on Wednesday the 10th of February. Only a limited amount of people can participate due to the corona situation, so be quick and sign up here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/karhuhiihto2021/.

   

  Contact Joose via e-mail urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi if you have any questions.

   

  What?: Karhuhiihto (the bear-ski) in the Satakunta region

  Where?: Pori à Rauma

  When?: 19.-21.2.2021

  How much does it cost?: 30ish euros

  What to wear?: Something practical and suitable for skiing