Viikko 10 / Week 10

 • 7. maaliskuuta 2021

  Hellurei,

  Osakunnalla toiminta jatkuu samaan malliin kuin aiempinakin viikkoina. Vaikka kavereita ja tuttuja ei pääsekään paikan päälle näkemään,  voi ikävää lievittää kirjastotoimikunnan keskiviikon okissa pelaamalla Aliasta osakuntalaisten kanssa. Keskiviikkona on myös mahdollista jutella kuraattorin kanssa Zoomissa rennosti kaikesta maan ja taivaan välillä, kun taas torstaina on mahdollista jutella persoonallisuudesta ja identiteetistä Kraadin torstaituokiossa.

   

  Ma 8.3.

  • ei mitään

  Ti 9.3.

  • ei mitään

  Ke 10.3.

   

  To 11.3.

   

  Pe 12.3.

  • ei mitään

  La 13.3.

  • ei mitään

  Su 14.3.

  • ei mitään

   

  Tulevia tapahtumia:

  • 27.3.2021 klo 19 Satakuntalaisen Osakunnan 367-vuosijuhlat: Etäjuhlassa luvassa musiikkiesityksiä, vuosijuhlaesitelmä, ansioituneiden osakuntalaisten palkitsemisia sekä tietysti juhlatunnelmaa ja yhdessäoloa osakuntalaisten kanssa erilaisessa juhlaympäristössä! Tarkat tiedot tulossa ensi viikon loppupuolella.

   

  Korona jyllää yhä, joten muistetaan toimia niin, että tilanne helpottaisi. Pestään kädet, käytetään maskia, pidetään turvavälit, käydään koronatestissä, jos tarve vaatii ja pidetään kontaktit minimissä. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta <3

   

  Kivaa viikkoa ja pysykää terveinä!

   

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ___________________

  Hello,

  Even though we can’t meet our nation friends face to face, we can meet them on Zoom. On Wednesday’s nation’s evening we will play Alias together. Our curator is also available on Zoom before the nation’s evening. On Thursday we can talk about identity and personality with Kraati.

   

  Monday the 8th

  • nothing

  Tuesday the 9th

  • nothing

  Wednesday the 10th

  Thursday the 11th

   

  Friday the 12th

  • Nothing

  Saturday the 13th

  • Nothing

  Sunday the 14th

  • Nothing

   

  Upcoming events:

  • the 27th of March at 19.00 Nation’s annual party: Music, friends, awards and festive atmosphere! More details coming soon.

   

  The corona-situation is still bad but let’s try our best and remember the instructions: good hand hygiene, safety distances, face masks and staying at home if sick. Let’s take care of ourselves and each other <3

   

  Have a nice week and stay healthy!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi