Viikko 37 / Week 37

 • 12. syyskuuta 2021

  Heipä hei!

  Ensi viikollakin tapahtuu vaikka ja mitä! Urheilutoimintaan saadaan ensi viikosta alkaen lisäys, kun satolaiset pääsevät kiipeilemään Kalasatamassa. Satolaiset tapaavat paikan päällä Redissä perjantaina klo 16 ja kiipeily maksaa 15 e, kysymykset voi lähettää osoitteeseen urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi. Keskiviikon osakuntailtana on perinteeksi muodostunut opastustoimikunnan järjestämä spåraoki, jossa kierrellään Helsinkiä kävellen/ratikalla säästä riippuen ja opitaan uutta pääkaupungistamme! Yhteislähtö Urho Kekkosen kadulta klo 19.15. Okin käytännön järjestelyistä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin. Lauantaina on myös OYV:n järjestämä Fuksipuisto klo 14–20 Hesperian puistossa, jossa osakunnat esittäytyvät, myyvät haalarimerkkejään ja järjestävät jos jonkinlaista kivaa ohjelmaa. Järjestelyissä otetaan koronatilanne huomioon. Fuksipuistosta lisää tietoa täällä: https://fb.me/e/1BPsIsfCY.

  Osakunta-approjen päivämäärä on vaihtunut lokakuun alusta epävarman koronatilanteen vuoksi. Uusi päivämäärä on perjantai 3.12.

  ma 13.9.

  -         klo 19.15 maanantailenkki 5 km

  ti 14.9.

  -         klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
   

  ke 15.9.

  -         klo 18.00-18.30 jäsensihteerin päivystys

  -         klo 19.15 Spåraoki

  to 16.9.

  -         Hämiksen pienoispistoolivuorot https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkNWAHcQFGSJ3vwv3ReVdyIU7WwLCvEuxXKWwJuFkBz-D_vg/viewform?gxids=7628

  pe 17.9.

  -         klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 18.9

  -         klo 14.00-20.00 Fuksipuisto Hesperian puistossa

  su 19.9.

  -         klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja mielellään maskia käyttäen sekä käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  -         ke 22.9. Syyskuun osakunnan kokous: tule kuulemaan ja päättämään yhteisistä asioista!

  -         pe 24.9. Fuksiaiset: Mikä on Kraati ja mitä hallitus oikein tekee? Näissä juhlissa uudet osakuntalaiset oppivat lisää osakunnan toimijoista mitä hauskimmalla tavalla, joten näitä kekkereitä ei kannata jättää välistä!

  -         la 25.9. Hämiksen kaudenavajaiset

  -         la 2.10. VVK eli virkailijanvaihtokaronkka: Ilmoittautumislomake ilmestyy tiedotuslistalle ja fb-tapahtumaan (https://fb.me/e/Pafmrxcw) lähipäivinä!

  -         ti 5.10. HYY Fuksiseikkailu

  -         pe 8.10. Uusien ehtoo -sitsit

  -         pe 3.12. Osakunta-appro (HUOM! muuttunut päivämäärä epävarman koronatilanteen vuoksi)

   

  Kivaa viikkoa ja tsemppiä kaikille!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 37

   

  Hello!

  There’s a lot happening next week. The Nation’s Evening of the week is a traditional tram evening and its aim is to introduce Helsinki a bit more (by walking around or using the tram, depending on the weather). We’ll leave together from Urho Kekkosen katu 4-6D at 19.15. More about its specifics is coming later next week! There’s also a chance to climb together with other members of our nation in the shopping mall Redi in Kalasatama. The climbing costs 15 euros and we’ll meet on Friday at 16.00 there. If you have something to ask, contact urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi.

  On Saturday 14.00–20.00 there’s an event held in Hesperia park called The Freshman park, where all of the Nations of University of Helsinki present themselves and sell their products. Come and meet new or familiar people and have fun!

  Monday 13.9.

  -         19.15 Monday run 5 km

  Tuesday 14.9.

  -         20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 15.9.

  -         18.00-18.30 membership secretary available at the office

  -         19.15 Nation’s Evening: Tram ride / walking around in Helsinki

   

  Thursday 16.9.

  -         Hämis’s pistol shooting range https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkNWAHcQFGSJ3vwv3ReVdyIU7WwLCvEuxXKWwJuFkBz-D_vg/viewform?gxids=7628

  Friday 17.9.

  -         16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 18.9.

  -         14.00-20.00 The freshman park in Hesperia park

  Sunday 19.9.

  -         19.00 light exercise in Lastenlehto park

  Remember to still wear a face mask and have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!