Satakuntalaisen Osakunnan itsenäisyyspäivä 2021

Aika Dec. 6, 2021, 6:30 p.m.
Paikka Alina-sali, Uusi ylioppilastalo
Ilmoittautuminen alkaa Nov. 17, 2021, noon
Ilmoittautuminen päättyy Nov. 28, 2021, 11:59 p.m.
Osallistujat 84 / 80

Itsenäisyyspäivän lähestyessä on taas aika kääntää katseet Satakuntalaisen Osakunnan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin! Poikkeusvuoden jälkeen voimme viimein palata perinteisen kaavan kautta juhlintaan, joten luvassa on ikimuistoinen pöytäjuhla Uudella ylioppilastalolla.

Juhlalliseen tunnelmaan voi virittäytyä jo ennen pöytäjuhlaa liittymällä HYY:n järjestämään Ylioppilaiden soihtukulkueeseen. Kulkue lähtee liikkeelle Hietaniemen hautausmaalta n. klo 17, ja sitä ennen SatO järjestää yhteislähdön Hämäläis-Osakunnalta Hietaniemen hautausmaalle. Yhteislähdön aikataulu tarkentuu myöhemmin. Soihtukulkueen arvioitu päättymisaika on klo 18:15, jonka jälkeen siirrytään cocktail-tilaisuuteen Uudelle ylioppilastalolle.

Perinteiseen tapaan pöytäjuhlaa vietetään Uudella Ylioppilastalolla Alina-salissa. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella klo 18:30 ja pöytiin siirrytään klo 19:00.

Cocktail-tilaisuuden aikana jaetaan uusille jäsenille osakuntanauhat, joten ajallaan saapuminen on erittäin suositeltavaa.

Uusi jäsen: Muistathan merkitä lomakkeeseen myös tiedon siitä, haluatko osakuntanauhasi ruusukkeena vai olan yli puettavana nauhana. Nauha kannattaa valita sen perusteella, millaisia asuja yleensä käytät juhlissa. Nauhan ei tule osua paljaaseen ihoon, joten esimerkiksi iltapukujen kanssa ruusuke on yleensä helpompi vaihtoehto.

Pöytäjuhlassa pääsemme nauttimaan hyvän ruuan ja seuran lisäksi ohjelmanumeroista. Juhlan aikana suoritetaan myös harrastusmerkkien jako.

Pöytäjuhlien jälkeen juhlahumu jatkuu Hämäläis-Osakunnan järjestämillä jatkoilla.

Juhla kustantaa fukseille, abeille ja sisaruksille 15€ ja muille 20€. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Paikalta on mahdollista ostaa SatO:n laulukirjoja (10€/kpl). Ensisijalla juhlaan pääsevät fuksit, abit ja harrastusmerkin saajat.

Nappaa siis mukaan ylioppilaslakkisi ja akateemiset ansiomerkkisi ja tule juhlistamaan itsenäisyyttä satolaisten kanssa!


(tiivistys)
Mitä: Itsenäisyyspäivän juhla
Milloin: 6.12.2021, klo 18:30
Missä: Uusi Ylioppilastalo, Alina-sali
Hinta: Fuksit, abit ja sisarukset 15€, muut 20€
Pukukoodi: Tumma puku, ylioppilaslakki ja akateemiset ansiomerkit

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (84)