Osakuntahuoneisto Viisi

Satakuntatalon viidennessä kerroksessa sijaitseva osakuntahuoneisto Viisi on osakuntalaisten olohuone, joka on käytössä ympäri vuorokauden. Osakunnan tapahtumat keskittyvät yleensä Viisiin. Muutenkin Viisissä riittää toimintaa aina syvällisistä keskusteluista leppoisaan kahvitteluun ja hienoista pöytäjuhlista pikkutuntien spontaaneihin bileisiin. 

Osakuntahuoneistoa vuokrataan myös muille järjestöille tai yksityishenkilöille. Viisi sopii erinomaisesti esimerkiksi vuosijuhlien jatkopaikaksi tai valmistujaisten järjestämiseen. Lisätietoja saa osakunnan isännältä (isanta@satakuntatalo.fi).
 

Porin huone & keittiö

Keittiössä jokainen voi keittää kahvia/teetä tai valmistaa ruokaa (kunhan muistaa siivota jälkensä). Tilassa on myös ruokapöytiä, sohvia ja osakuntahuoneiston toinen televisio. Porin huoneen seiniltä löytyvät Satakunnan kuntien vaakunat ja inspehtorin muotokuva.
 

Porin huone

 

Rauman huone 

Rauman huoneesta löydät Satakuntatalon parhaat puitteet elokuvaillan pitämiseen tai videopelien pelaamiseen. Sohvien ja TV:n lisäksi huoneesta löytyy tietokone, digisovitin (kaapelikanavilla) ja Xbox One, jotka kaikki ovat yhdistettyjä kotiteatterijärjestelmään.
 

Kirjasto

Kirjastosta löytyy hiljaista tilaa opiskeluun, lukemiseen ja tiedonhankintaan. Kahden internetyhteydellä varustetun tietokoneen ja tulostimen lisäksi kirjasto houkuttelee tiedonjanoisia yli 1500 kirjan kokoelmalla sekä lehtihyllyllä, josta löytyy niin Helsingin Sanomat, osakunnan tilaamia aikakauslehtiä kuin lähes kaikki Satakunnassa ilmestyvät sanomalehdet. Kirjastoon voit tulla opiskelemaan viihtyisään ympäristöön tai käyttämään omaa kannettavaasi. Osakunta tarjoaa jäseniensä käyttöön langattoman verkon, jonka salasana löytyy kirjaston ilmoitustaululta.
 
Kirjasto
 

Kiltahuone

Osakuntahuoneiston salissa voit törmätä pöytäjuhliin, kokouksiin, kisakatsomoihin ja osakuntailtoihin. Juhlien kääntyessä jatkoiksi voit juhlia vaikkapa auringonnousuun asti tanssilattialla bilevalojen loisteessa.
 
Kiltahuone

Kerhotila C6

C6 on Satakuntatalon C-rapussa sijaitseva osakunnan kerhotila, jota jäsenet voivat varata käyttöönsä, ja jossa voi muulloin hengailla vapaasti. Kerhotila sopii opiskeluun, juhlimiseen tai vaikka vieraiden majoitukseen. C6:n isolla kattoterassilla voi grillata ja istua iltaa vaikka myöhään syksyyn saakka lämpölampun alla.

Sauna

Satakuntatalon sauna lämpenee päivittäin ja se on kaikkien osakuntalaisten vapaassa käytössä. Vuoroja on niin miehille kuin naisillekin, mutta jokainen päivä päättyy sekavuoroon, joten saunassa voi käydä vaikka päivittäin.

Kuntosali

Osakunnan kuntosali sijaitsee Satakuntatalon A-rapun kellarissa ja on osakuntalaisten käytössä ympäri vuorokauden. Kuntosalilta löytyy runsaasti käsipainoja, voimannostotangot, levypainot, tasa- ja vinopenkki, kuntopyörä, steppilauta, nyrkkeilysäkki ja uusimpana hankintana foam roller. Salilla on 4mx4m tatami, jossa mm. ryhmäliikunnat on mukava toteuttaa. Kuntosalilla on myös oma langaton verkko sekä kaiutin, joten treenimusiikit soivat ongelmitta.

Bändikämppä

Osakunnan bändikämppä sijaitsee Satakuntatalon kellarissa. Bändikämpän käytöstä voi kysyä lisätietoja musiikkihuoneenhoitajalta.

Mökki

Osakunnan mökki eli Sipin mökki sijaitsee Kokemäellä, parin kilometrin päässä Kauvatsan entisestä rautatieasemasta Puurijärven pohjoispäässä. Entinen osakuntalainen Yrjö Sipi testamenttasi mökin osakunnalle vuonna 1967.

Mökki on kaksi kerroksinen vanha maalaistalo, joka on alunperin rakennettu kesähuvilaksi. Mökissä on keittiö, olohuone, makuuhuone, vintti ja terassi. Ns. päärakennuksen lisäksi pihapiiriin kuuluu alamökki, joka soveltuu lisämajoitukseen sekä sauna. Juoksevaa vettä tai sähköä ei ole, mutta kaasuhella löytyy.
 

Mökillä järjestetään vuosittain joitakin osakunnan tapahtumia, kuten fuksiaisten jatkojen jatkot. Mökille kerääntyy osakuntalaisia yleensä myös uuden vuoden, pääsiäisen ja juhannuksen tienoilla, mutta se on myös osakuntalaisten vapaassa käytössä ympäri vuoden. Mökistä ja sen avaimista huolehtii Haronmäen isäntä (haronmaenisanta(at)satakuntatalo.fi), jolta voi pyytää avaimia sekä neuvoja ja apua mökkiä koskevissa asioissa.