Satakuntalaisen Osakunnan suuri luokkakokous

Aika Dec. 17, 2022, 4 p.m.
Paikka Satakuntatalo
Ilmoittautuminen alkaa Oct. 31, 2022, noon
Ilmoittautuminen päättyy Dec. 11, 2022, 11:55 p.m.
Osallistujat 74

TERVETULOA SATAKUNTALAISEN OSAKUNNAN SUUREEN LUOKKAKOKOUKSEEN 17.12.2022!

Meitä opiskeluaikoinamme Satakuntalaiseen Osakuntaan kuuluneita yhdistää yleensä ainakin yksi asia. Olimme me vuosikymmeniä sitten Osakunnasta maailmalle lähteneitä tai aivan hiljattain valmistuneita SatO-alumneja, tuppaamme aina muistelemaan lämmöllä osakunta-aikoja ja ennen kaikkea vanhoja osakuntakavereitamme. Silloin tällöin tulee myös mietittyä, kuinka mukavaa olisikaan nähdä SatO-aikojen tyyppejä, joista joihinkin ei ole törmännyt vuosiin tai jopa vuosikymmeniin.

Peruskorjatun Satakuntatalon avajaisviikolla elokuussa järjestetyn Alumnipäivän yhteydessä monen suusta kuuluikin toive vanhojen osakuntakavereiden jälleennäkemisestä. Näin ollen, yleisön pyynnöstä:

Satakuntalainen Osakunta ja Osakunnan alumnijärjestö Satakunnan Kilta kutsuvat Sinut ja kaikki muut entiset SatOlaiset SUUREEN SATO-LUOKKAKOKOUKSEEN lauantaina 17.12.2022 klo 16.00 alkaen. Paikkana toimii tietysti 70-vuotisen historiansa ensimmäisen täydellisen peruskorjauksen läpikäynyt Satakuntatalo ja sen uusittu osakuntahuoneisto (A-rapun 5. krs). 

Luvassa illan mittaan ainakin seuraavaa:

Tätä kutsua saat ja Sinun pitääkin jakaa kaikille tuntemillesi osakuntalaisille. Kaikki entiset osakuntalaiset ovat sydämellisesti tervetulleita!

Pukukoodia ei ole. Tonttulakin saa laittaa päähän, jos haluaa 😊. Tila on valitettavasti esteellinen, vaikka käytössä onkin hissi. Osakunnan käytäntöjen mukaan paikalla on häirintävastaavia, joista ilmoitetaan tapahtuman alussa. Tilassa tapahtuvasta epäasiallisesta käytöksestä voi ilmoittaa myös osakunnan anonyymilla häirintälomakkeella. Tilassa ovat voimassa osakunnan turvallisemman tilan periaatteet, jotka sitovat kaikkia tilaan saapujia.

Ilmoittauduthan 11.12. mennessä niin osaamme varautua puuron menekkiin.

Sydämellisesti tervetuloa, nähdään Suuressa SatO-luokkakokouksessa Satakuntatalolla!

Jari Yli-Kauhaluoma, inspehtori, fuksi 1985

Riikka Pasanen, kuraattori, fuksi 2014

Mikko Salo, oltermanni, fuksi 1996

Ilmoittautumislomake

Hyväksyn, että tietojani käytetään tapahtuman järjestämiseen.

Osallistujat (74)