Viikko 47 / Week 47

 • 15. marraskuuta 2020

  Moikka moi!

  Marraskuun jännittävin viikko on vihdoin käsillä! Keskiviikkona on nimittäin odotettu marraskuun osakunnan kokous, siellä saadaan selville esimerkiksi tulevan vuoden virkailijat! Kokous järjestetään keskiviikkona 18.11. klo 18:15 alkaen. Koronatilanteen takia kaikkia osakuntalaisia suositellaan osallistumaan kokoukseen etäyhteyden välityksellä ja esimerkiksi kaikki äänestykset ovat sähköisiä. Tarkemmat ohjeet kokoukseen liittyen löytyvät täältä ja Zoom-linkki tiedotuslistalla olevasta kokouskutsusta! Muista ilmoittautua kokoukseen etukäteen osakunnan verkkosivuilla.  Lähes kaikki oleellinen kokoukseen liittyen löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/400919801100870 Muista myös tiistaina 17.11. klo 19 järjestettävä kuraattorinvaalipaneeli, jossa pääset tutustumaan ehdokkaisiin paremmin!

  Voit asettua kokouksessa ehdolle virkaan, mikäli olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksun ja hoitanut muut kirjautumiseen liittyvät asiat. Jos tämä on jostain syystä jäänyt hoitamatta voit hoitaa asiat kuntoon jäsensihteerin päivystyksessä vielä ensi tiistaina klo 18:00-18:30 välillä! Myös AJK päivystää samaan aikaan toimistolla.  Mikäli haluat asettua ehdolle, mutta et pääse osallistumaan kokoukseen lähetä etukäteen hakemus virkaan pääsihteeri Aadalle osoitteeseen paasihteeri@satakuntatalo.fi !

  Muistetaan vallitseva jatkossakin vallitseva koronatilanne. Osakuntahuoneiston koronaohjeet löytyvät täältä, mikäli ne ovat päässeet unohtumaan! Jos mihinkään liittyen on kysyttävää ja kommentoitavaa osakunnan hallitukselle voi sähköpostia lähettää osoitteeseen hallitus@satakuntatalo.fi tai viestiä anonyymisti täällä!

   

  Viikko 47

  Ma 16.11.

  -klo 19:10 Maanantailenkki 10km, lähtö Viisistä

   

  Ti 17.11.

  -klo 18-18:30 Jäsensihteerin päivystys Toimistolla

  -klo 18-18:30 AJK:n päivystys toimistolla

  -klo 19-20 Kuraattorinvaalipaneeli Zoomissa

  -klo 20:15 Keskivartalotreeni, Lastenlehto

   

  Ke 18.11.

  -klo 18:15 Osakunnan marraskuun kokous, osallistuminen Zoomissa ja ilmoittautuminen etukäteen

   

  To 19.11.

  -klo 19 Viinipiiri, C6

   

  Pe 20.11.

  - klo 16 alkaen C6 Varattu

   

  La 21.11.

  - C6 Varattu

   

  Su 22.11.

  -klo 18 asti C6 varattu

  -klo 19:00 Kuntopiiri, Lastenlehto

   

   

   

  Mukavaa viikkoa toivotellen

  tiedotussihteeri

  Petra Hietanen

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ­­­­______________

   

  Hello!

  The most exiting week in November is finally here! On Wednesday 18th the November meeting will be held, where for example all next years functionaries will be selected. The meeting will begin at 18:15. Everyone is recommended to attend via Zoom, the link is in the meeting invitation sent to the SatO email-list! Remember to sign in to the meeting on beforehand here!

  You can run for the post as a functionary at the meeting if you have paid this year's membership fee. If you have not yet done this, you can pay the membership next Tuesday between 18:00-18:30 at the office. The people running the housing are also available at the same time!

  We should remember the ongoing corona-situation. One should not arrive to events if feeling sick. Let’s also practise good hand hygiene and keep the safety distances. If you have any questions regarding this situation you can email the board of the Nation hallitus@satakuntatalo.fi on anonymously here!

   

  Week 47

  Monday

  -19:10 Monday run, 10km

   

  Tuesday

  -18-18:30 The membership secretary is available at the office; Come get yourself a key card or something

  -18:00-18:30 The people running the housing are available at the office, go ask about something concerning housing

   

  -20:15 Core workout, Lastenlehto

   

  Wednesday

  -18:15 Nations meeting, attend in Zoom and registration on beforehand

   

  Thursday

  - 19:00 Wine evening, C6

   

  Friday

  - 16:00 -> C6 reserved

   

  Saturday

  - C6 reserved

   

  Sunday

  - C6 reserved up until 18:00

  19:00-20:00 Sunday workout, Lastenlehto

   

   

  Have a great week!

  Petra Hietanen

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi