Viikko 48 / Week 48

 • 22. marraskuuta 2020

  Moikka moi!

  Sunnuntai-ilta on taas saapunut ja päättää jännittävän viikon tuttuun ja turvalliseen viikkotiedotteeseen. Ensi viikko tuo tullessaan muutamia muutoksia normaaliin viikko-ohjelmaan, mutta myös mukavaa toimintaa! Huonontuneen koronatilanteen takia sekä ensi viikon, että sitä seuraavan viikon osakuntaillat on peruttu. Muu viikkotoiminta kuitenkin pyörii normaalisti, paitsi torstain teehetki alkaa ensi viikolla poikkeuksellisesti klo 20.

  Torstaina vuorossa on myös kulttuuritoimikunnan excu Amos Rexin Egyptin loisto -näyttelyyn, pari paikkaa on vielä vapaana täällä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/amosrex/ . Lähtö on Satakuntatalon A-rapun edestä klo 18! Torstaina klo 19 on myös luvassa asukkaiden kokous Zoomissa! Perjantaina vuorossa onkin fuksien järjestämät pikkujoulut, jotka toteutetaan kokonaan etänä.

  Muistetaan myös muussa toiminnassa vallitseva jatkossakin vallitseva koronatilanne. Annetaan esimerkiksi kaikille mahdollisuus turvaväleihin ja hygieniaahan ei sovi unohtaa! Osakuntahuoneiston koronaohjeet löytyvät täältä, mikäli ne ovat päässeet unohtumaan. Jos mihinkään liittyen on kysyttävää ja kommentoitavaa osakunnan hallitukselle voi sähköpostia lähettää osoitteeseen hallitus@satakuntatalo.fi tai viestiä anonyymisti täällä!

   

  Viikko 48

  Ma 23.11.

  -klo 19:10 Maanantailenkki 10km, lähtö Viisistä

   

  Ti 24.11.

  -klo 20:15 Keskivartalotreeni, Lastenlehto

   

  Ke 25.11.

  -klo 18-18.30 Jäsensihteerin päivystys Toimistolla

  -klo 18-19 Kirjastopäivystys

  -klo 18-18:30 AJK:n päivystys toimistolla

  -HUOM! ei okia

   

  To 26.11.

  -klo 18 Excu Amos Rexin Egyptin loisto näyttelyyn

  -klo 19 Asukkaiden kokous Zoomissa

  -klo 20 Teehetki, C6

   

  Pe 27.11.

  - klo 19 Pikkujoulut

   

  La 28.11.

  -klo 15 à Lautapelailua Viisissä

   

  Su 29.11.

  -klo 19:00 Kuntopiiri, Lastenlehto

   

  Tulevia tapahtumia:

  -        Itsenäisyyspäivänjuhla 6.12. klo 17 alkaen lisää infoa täältä: https://www.facebook.com/events/387366062506208

   

   

  Mukavaa viikkoa toivotellen

  tiedotussihteeri

  Petra Hietanen

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ­­­­______________

   Hello!

  It is again Sunday evening and you will get your week-mail even today! The next week will bring some changes to the weekly programme but also many nice things to do. Due to the worsened corona situation the nations evening of the two following weeks are cancelled and the tea evening will begin at 20:00 next week.

  On Thursday there will be an excursion to Amos Rex at 18:00, a few places left here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/amosrex/ and a meeting for the people living at Satakuntatalo at 19:00 in Zoom. On Friday it is time for the pre-Christmas party at 19:00, which will be organized on distance.

  We should remember the ongoing corona-situation. One should not arrive to events if feeling sick. Let’s also practise good hand hygiene and keep the safety distances. If you have any questions regarding this situation you can email the board of the Nation hallitus@satakuntatalo.fi on anonymously here!

   

  Week 48

  Monday

  -19:10 Monday run, 10km

   

  Tuesday

  -20:15 Core workout, Lastenlehto

   

  Wednesday

  -18-18:30 The membership secretary is available at the office; Come get yourself a key card or something

  -18:00-18:30 The people running the housing are available at the office, go ask about something concerning housing

  -18:00-19:00 Library open, come borrow some books!

  -NB no nations evening

   

  Thursday

  -18:00 excursion to Amos Rex Egypt exhibition

  -19:00 Meeting or the people living at Satakuntatalo, Zoom

  -20:00 Tea evening, C6

   

  Friday

  - 19:00 pre-Christmas party

   

  Saturday

  -15:00 Playing board games in Viisi

   

  Sunday

  19:00-20:00 Sunday workout, Lastenlehto

   

  Upcoming events:

  -          6th December Independence day celebrations starting at 17:00!

   

  Have a great week!

  Petra Hietanen

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi