Uudet koronatoimet osakunnalla

 • 4. joulukuuta 2020

  Hei taas,

  Osakunnan koronatoimia on jälleen ollut syytä päivittää. Uusissa toimenpiteissä on otettu huomioon esimerkiksi Uudenmaan alueellisen koronakoordinaatioryhmän suositukset. (https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/alueellinen-koronavirusepidemiatilanne-ja-suositukset) Tässä siis kootusti uudet koronaa ehkäisevät toimet osakunnalla:

  1. Viisissä on maskipakko. Voit käyttää omaa maskia, mutta mikäli se on unohtunut, löytyy myös Viisistä maskeja.
  2. Pohdi kannattaako osakuntatiloihin tulla käymään. Mikäli saat tartunnan, tulee sinun pystyä nimeämään kaikki, joiden kanssa olet ollut tekemisissä pidempään kuin 15 min, alle kahden metrin etäisyydellä, 48 h ennen oireiden alkua. Kannattaa siis välttää kontakteja, jotta tartuntoja ei tulisi. Vältäthän ylimääräistä Viisin käyttöä.
   1. Vältä varsinkin ruuanlaittoa Viisin keittiössä.
   2. Vältä erilaisissa ryhmissä oleskelua Viisissä! Olemme yhdessä vastuussa toistemme turvallisuudesta, ja mikäli olet altistunut koronalle, altistat tällöin myös kaikki muut ryhmässä.
   3. Jotta yllä olevasti olisi helpompi toimia tullaan Viisin huonekaluja hajauttamaan, ja pöytiä sekä tuoleja siirretään esimerkiksi Kilta-huoneeseen. Käytä uusia mahdollisuuksia turvallisempaan oleskeluun!
  3. Monttu suljetaan kokonaan!
  4. Kaikki viikkotoiminta laitetaan tauolle, myös ulkona järjestetyt viikkoliikunnat!

   

  Noudatetaan näitä ohjeita. Mikäli Viisissä toimitaan vastuuttomasti ja aiheutetaan korona-altistumisia, joudutaan ohjeita tiukentamaan ja tällöin voidaan Viisi joutua sulkemaan kokonaan!

   

  Mahdollisimman mukavaa joulukuun jatkoa, pysytään terveinä!

  Osakunnan hallitus

  hallitus@satakuntatalo.fi