Osakunnan koronarajoitukset 8.1.

 • 8. tammikuuta 2021

  Hei ja hyvää alkanutta vuotta 2021!

   

  Osakunnan hallitus on keskustellut ensimmäisessä kokouksessaan 7.1. osakunnan koronarajoituksista. Uudenmaan koronatilanteen ja alueellisten suositusten mukaisesti (https://www.hus.fi/<wbr></wbr>ajankohtaista/koronavirus-<wbr></wbr>covid-19/alueellinen-<wbr></wbr>koronavirusepidemiatilanne-ja-<wbr></wbr>suositukset) hallitus on päättänyt seuraavanlaisesti:

  -        Osakunnan viikkotoiminta pysyy yhä tauolla ainakin tammikuun loppuun saakka. Tämä koskee myös ulkona järjestettyjä urheilutapahtumia. Näin ollen myös viikkotiedotteet palaavat vasta osakunnan viikoittaisen toiminnan käynnistyessä.

  -        Viisissä oleskellessa tulee yhä käyttää kasvomaskia ja mahdollistaa turvavälit kanssa-oleskelijoille. Turvavälien pitämisen helpottamiseksi huonekalut pidetään yhä hajautettuna.

  o   Pohdi kuitenkin, kannattaako osakuntatiloihin ylipäätään tulla käymään. Mikäli saat tartunnan, tulee sinun pystyä nimeämään kaikki, joiden kanssa olet ollut tekemisissä pidempään kuin 15 min, alle kahden metrin etäisyydellä, 48 h ennen oireiden alkua. Kontaktien välttäminen on tehokas keino tartuntojen vähentämisessä. Vältä siis ylimääräistä Viisin käyttöä.

  o   Vältä yhä ruuanlaittoa Viisin keittiössä ja erilaisissa ryhmissä oleskelua Viisissä. Olemme yhdessä vastuussa toistemme turvallisuudesta, ja mikäli olet altistunut koronalle, altistat tällöin myös kaikki muut ryhmässä. 

  -        Osakunnan yleisiin tiloihin ei saa tuoda ulkopuolisia.

  -        Monttu kuitenkin avataan jälleen kaikkien (ei siis vain talolla asuvien) osakuntalaisten käyttöön vuorojärjestelmän avulla ensi maanantaina 11.1. Montun läheisyyteen ilmestyy varauslista, josta voi varata tunnin mittaisen vuoron oman nimensä kirjoittamalla. Montussa saa olla vain 1 henkilö kerrallaan ja urheiluvälineet tulee puhdistaa käytön jälkeen. Tunnin vuoron jälkeen Montun annetaan tuulettua 15 minuutin ajan.

  -        Sauna on yhä vain talolaisten käytössä vuorojärjestelmän avulla.

   

  Muistathan huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja tulla paikalle vain täysin terveenä.

  Terveisin,

  Osakunnan hallitus

  hallitus@satakuntatalo.fi