Viikko 11 / Week 11

 • 14. maaliskuuta 2021

  Heipä hei,

  Maaliskuu senkun menee menojaan ja vuosijuhlatkin lähestyvät! SatOn 367. vujut järjestetään etänä 27.3., eikä näitä juhlia kannata jättää väliin, joten ilmoittautua voit täällä. Vuosijuhlatunnelmaan meidät johdattaakin juhlatoimikunnan keskiviikon oki, jossa pääsemme kuulemaan emännän loihtiman vuosijuhlamenun ja isännän janon poistattavat juomasuositukset sekä askartelemaan koristuksia juhlaa varten! Okiin voi osallistua sen verran aktiivisesti kuin hyvältä tuntuu, joten sekä kuunteluoppilaana olo että aktiivinen osallistuminen ovat mahdollisia. Jos haluat askarrella yhdessä, varaathan okiin lautasliinoja sekä joitakin askartelun perustarvikkeita, kuten paperia, värikyniä, sakset ja liimaa.

  Koska aika tosiaan rientää ja peruskorjaus tulee, sinunkin auttavia kätösiäsi tarvitaan valmisteluhommiin! Voit varata itsellesi sopivan ajankohdan taulukosta ja saapua paikalle auttamaan. Taulukkoon pääset tästä.

   

  Ma 15.3.

  • ei mitään

  Ti 16.3.

  • ei mitään

  Ke 17.3.

   

  To 18.3.

  • ei mitään

  Pe 19.3.

  • ei mitään

  La 20.3.

  • ei mitään

  Su 21.3.

  • ei mitään

   

  Tulevia tapahtumia:

  • Maanantaina 22.3. osakuntanauhojen luovutus niille, jotka eivät ole saaneet vielä omaansa. Jos et ole saanut nauhaa etkä tietoa tästä, ota yhteys juhlamestariin (juhlamestari@satakuntatalo.fi). 
  • Keskiviikkona 24.3. maaliskuun osakunnan kokous eli vuosijuhlakokous klo 19:15. Osallistujilta toivotaan siistiä pukeutumista ja osakuntanauhaa. Kutsu tulee myöhemmin.
  • perjantaina 26.3. klo 12 yliopiston vuosipäivän tervehdyssanat rehtori Sari Lindblomilta ja juhlapuhe pääministeri Sanna Marinin pitämänä. Seurattavissa yliopiston Youtube-kanavalta https://www.youtube.com/user/<wbr></wbr>universityofhelsinki.
  • lauantaina 27.3.2021 klo 19 Satakuntalaisen Osakunnan 367-vuosijuhlat: Etäjuhlassa luvassa musiikkiesityksiä, vuosijuhlaesitelmä, ansioituneiden osakuntalaisten palkitsemisia sekä tietysti juhlatunnelmaa ja yhdessäoloa osakuntalaisten kanssa erilaisessa juhlaympäristössä! Ilmoittautuminen auki 24.3. klo 23.59 asti.

   

  Osakunnan hallitus kokoustaa seuraavan kerran huomenna 15.3. klo 18.

   

  Lisäksi välitän kuraattorin puolesta tiedon uudesta valokuvahankkeesta:

  ”Kun kaikki muuttui – valokuvia osakuntalaisten korona-arjesta”. Onko sinulla valokuvia tai tekstejä, kuluneen vuoden ajalta, jotka kertovat korona-arjestasi, sen huippukohdista ja pohjakosketuksista sekä ihan siitä normaalista? Lähetä se mukaan kokoelmaan. Kokoelman koostaa kuraattori, ja se talletetaan (luonnollisesti) osakunnan omaan arkistoon, ikään kuin aikakapseliksi tästä poikkeuksellisesta ajasta. Kuvat voivat olla osakunnalta ja/tai niissä voi esiintyä osakuntalaisia, mutta nämä eivät ole vaatimuksia. Tulkitse otsikkoa omalla tavallasi ja lähetä kuvasi kokoelman käyttöön! Kokoelman esittämisestä ei ole tehty vielä päätöstä, mutta lähettämällä kuvasi annat luvan niiden esittämiseen ja mahdolliseen tulevaan julkaisuun. Lähetä kuvasi kuraattorille sähköpostitse niin, että kuvat ovat viestin liitteenä ja tekstissä kerrot mitä mikäkin kuva esittää, milloin se on otettu ym. (Kuvittele museolla teoksen vieressä oleva selityslappu, jossa kerrotaan mikä esineen yhteys näyttelyyn on. Se voi olla muutaman sanan selitys tai pidempi teksti.) Voit myös lähettää sähköpostitse linkin drive-kansioon, josta ko. tiedot ja kuvat löytyvät. Mielellään max. 5 kuvaa per osakuntalainen. Kuvia otetaan vastaan ainakin maaliskuun loppuun asti. Toivottavasti innostutte keräämään kuvia mukaan!

   

  Koronaa on nyt takana vuosi, joten toimitaan yhdessä niin, että päästäisiin joskus pois tästä tilanteesta. Vähennetään kontakteja, pidetään turvavälejä ja maskeja, pestään käsiä ja käydään koronatesteissä. Huolehditaan itsestämme ja toisistamme <3

   

  Kivaa viikkoa kaikille!

  Terkuin,

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ___________________

  Hello,

  Next week will lead us towards the anniversary festivities. Wednesday’s nation’s evening includes the unveiling of the anniversary menu and some decoration preparing. If you want to take part in the crafts-making, take some basic craft supplies (such as scissors, paper, pens and glue) and napkins nearby. The registration to the actual  anniversary party is now open here.

  The renovation of the Satakuntatalo is officially coming, so we need your help preparing for it! Be a dear and book yourself a time slot you are willing to use for the common good here.

   

  Monday the 15th

  • nothing

  Tuesday the 16th

  • nothing

  Wednesday the 17th

  Thursday the 18th

  • nothing

  Friday the 19th

  • Nothing

  Saturday the 20th

  • Nothing

  Sunday the 21st

  • Nothing

   

  Upcoming events:

  • the 22nd of March: handing over the nation ribbons to those who have not yet received them. If you don’t have your ribbon yet and you haven’t heard of this event, please contact our master of ceremony (juhlamestari@satakuntatalo.fi)
  • the 24th of March at 19.15: Nation’s March meeting as known as the anniversary meeting. We hope for smart and stylish dressing from the participants. You can also wear your nation’s ribbon. The official invitation will arrive later.
  • the 26th of March at 12.00: the university of Helsinki’s anniversary and some festive speeches that you can follow here https://www.youtube.com/user/<wbr></wbr>universityofhelsinki.
  • the 27th of March at 19.00 Nation’s annual party: Music, friends, awards and festive atmosphere! The registration is open until the 24th of March 23.59.

   

  Nation’s board will have a meeting tomorrow the 15th of March at 18.00.

  In addition I will forward the message from our curator concerning a new photography project. The main idea is to collect photos and texts from our nation’s members. The only requirement is that these materials should have something to do with coronavirus and it’s effects on our lives. If you are interested please contact our curator via e-mail kuraattori@satakuntatalo.fi.

   

  The corona-situation is very bad but let’s try our best and remember the instructions: good hand hygiene, safety distances, face masks and staying at home if sick. Let’s take care of ourselves and each other! <3

   

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi