Viikko 12 / Week 12

 • 21. maaliskuuta 2021

  Hyvää iltaa ja alkavaa vuosijuhlaviikkoa!

   

  Vaikka korona jyllää, on osakunnan ensi viikko tapahtumaa täynnä – koronaturvallisesti tietenkin. Keskiviikkona on osakunnan maaliskuun kokous eli juhlakokous, jossa saamme mm. kuulla HPJ:n puheen osakuntamme tilasta ja säätiön opiskelijaedustajien tilannepäivityksen peruskorjauksen etenemisestä. Myös pikkukarhun nimeämiskilpailun tulos julkaistaan ja pikkukarhu saa nimen!

  Isännän takkailta onkin tänä vuonna Isäntien Kuuma linja, sillä takkailta järjestetään Instagramin IG-livessä ja meno on yhtä huippua kuin pukinkin linjalla. Linja on kuumana perjantaina 26.3. klo 20-21 @satolaiset -tilillä.

  Osakunnan 367. vujut järjestetään lauantaina 27.3. klo 19 alkaen. Ilmoittautuminen on auki 24.3. klo 23.59 asti täällä. Vujumenu julkaistiin viime okissa, mutta jos et päässyt paikalle, ei hätää! Menu on nähtävillä osakunnan instagramissa ja vuosijuhlien facebook-tapahtumassa.

   

  Ma 22.3.

  • ei mitään

  Ti 23.3.

  • ei mitään

  Ke 24.3.

   

  To 25.3.

  Pe 26.3.

  • klo 12 Helsingin yliopiston vuosipäivän tervehdyssanat rehtori Sari Lindblomilta ja juhlapuhe pääministeri Sanna Marinilta yliopiston YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/user/universityofhelsinki
  • klo 20-21 Isännän takkailta/kuuma linja IG-livessä @satolaiset

  La 27.3.

  • klo 19 Osakunnan 367. vuosijuhlat

  Su 28.3.

  • ei mitään

  Kaikki on kyllästyneitä ja uupuneita koronaan, joten toimitaan yhdessä niin, että päästäisiin joskus pois tästä tilanteesta. Vähennetään kontakteja, pidetään turvavälejä ja maskeja, pestään käsiä ja käydään koronatesteissä. Huolehditaan itsestämme ja toisistamme <3

   

  Kivaa vujuviikkoa kaikille, pysykäähän terveinä!

  Terkuin,

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ___________________

  Hello,

   

  Even though corona is raging, there’s a lot happening next week – taking the needed precautions regarding corona of course. Nation’s March’s meeting as known as the anniversary meeting is on Wednesday. There we will hear a traditional speech about our nation’s situation and a review regarding the renovation of Satakuntatalo. The result of the naming contest will also be revealed and little bear will get a name!

  The traditional host’s fireplace evening takes place in Instagram’s ig-live feature on Friday the 26th at 20.00. @satolaiset is nation’s official instagram account and this hotline will take place there, too.

  Satakunta Nation celebrates its 367th anniversary on Saturday the 27th of March at 19.00 on Zoom. The registration is open until the 24th of March here. The anniversary menu is now revealed, and it is on display in instagram @satolaiset and here.    

   

  Monday the 22nd

  • nothing

  Tuesday the 23rd

  • nothing

  Wednesday the 24th

  • 18-18:30 the people running the housing are available at the office
  • 18-18:30 the membership secretary is  available at the office
  • 18:30-19:15 curator’s zoom meeting https://helsinki.zoom.us/j/2454285201
  • 19:15 Nation’s March meeting as known as the anniversary meeting https://helsinki.zoom.us/j/67792796415
  • 23:59 the registration to nation’s anniversary party ends, act before it!

  Thursday the 25th

  Friday the 26th

  • 12:00 the university of Helsinki’s anniversary and some festive speeches from university’s principal Sari Lindblom and Finland’s prime minister Sanna Marin that you can follow here https://www.youtube.com/user/universityofhelsinki.
  • 20:00-21:00 Host’s fireplace evening in Instagram’s IG-live @satolaiset

  Saturday the 27th

  • 19:00 Nation’s 367th anniversary

  Sunday the 28th

  • Nothing

   

  The corona-situation is very bad but let’s try our best and remember the instructions: good hand hygiene, safety distances, face masks and staying at home if sick. Let’s take care of ourselves and each other! <3

   

  Have a nice week and stay healthy!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi