Viikko 13 / Week 13

 • 28. maaliskuuta 2021

  Heipä hei,

  Vuosijuhlaviikko on vietetty  ja paluu osakunnan tuttuun etäarkeen koittaa. Keskiviikkona yhteiskunnallinen toimikunta herättelee osakuntalaisten yhteiskunnallista tietoisuutta kuntavaaliteemaisella okilla. Luvassa on vierailijapuheenvuoro satakuntalaislähtöiseltä Aino Kenttälältä, joka on kuntavaaliehdokkaana Jyväskylässä. Tule ottamaan selvää, miksi kuntavaalit ovat tärkeät ja vaikka esittämään kiperiä kysymyksiä vieraallemme. Myös päivystykset ja kuraattorin kahvitauko järjestetään totuttuun tapaan.

   

  Ma 29.3.

  • ei mitään

  Ti 30.3.

  • ei mitään

  Ke 31.3.

   

  To 1.4.

  • ei mitään

  Pe 2.4.

  • ei mitään

  La 3.4.

  • ei mitään

  Su 4.4.

  • ei mitään

   

  Korona kyllästyttää ja uuvuttaa, joten toimitaan yhdessä niin, että päästäisiin joskus pois tästä tilanteesta. Vähennetään kontakteja, pidetään turvavälejä ja maskeja, pestään käsiä ja käydään koronatesteissä. Kyllä tämä tästä, koko ajan mennään kohti kesää ja ihmisiä rokotetaan.

   

  Kivaa viikkoa, pysykää terveinä ja muistakaa levätä!

  Terkuin,

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ___________________

  Hello,

  Now that the anniversary week is over the return to the ordinary days of life is inevitable. On Wednesday the society committee’s nation’s evening is municipal election themed. There we will hear a statement from a Satakunta based candidate Aino Kenttälä, so come ask her some questions and find out why the municipal election is an important one. On Wednesday the membership secretary’s and housing related business services are available, and our curator hosts her coffee break on Zoom, too.

   

  Monday the 29th

  • nothing

  Tuesday the 30th

  • nothing

  Wednesday the 31st

  Thursday the 1st

  • nothing

  Friday the 2nd

  • nothing

   

  Saturday the 3rd

  • nothing

  Sunday the 4th

  • Nothing

   

  The corona-situation is very bad but let’s try our best and remember the instructions: good hand hygiene, safety distances, face masks and staying at home if sick. Let’s take care of ourselves and each other! <3

   

  Have a nice week and stay healthy!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi