Viikko 15 / Week 15

 • 11. huhtikuuta 2021

  Viikkotiedote

   

  Viikko 15 / Week 15

   

  Heipä hei,

  Kevät keikkuen tulevi ja huhtikuukin alkaa olla jo puolivälissä. Tämä tarkoittaa sitä, että juuri sinun apuasi tarvitaan peruskorjauksen valmisteluissa! Käy siis varaamassa itsellesi sopiva ajankohta oheisesta taulukosta (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1varI_U7N8ya2fGtFZmBK6lLLn_Tn2AdZljEugozMMe8/edit#gid=0), lisää vapaita aikoja ilmaantuu kevään mittaan. Ahkeruus ei jää myöskään palkitsematta, sillä hyvän mielen lisäksi työvuoroista saa 15 euron vapaavalintaisen ruokakorvauksen.

  Osakunnan ensi viikko menee tutussa viikkorytmissä tapahtumien keskittyessä keskiviikolle. Silloin on luvassa kuraattorin kahvitauko ja urheilutoimikunnan oki Zoomissa ja tavanomaiset päivystykset toimistolla.

   

  ma 12.4.

  • ei mitään

  ti 13.4.

  • ei mitään

  ke 14.4.

  to 15.4.

  • ei mitään

  pe 16.4.

  • ei mitään

  la 17.4.

  • ei mitään

  su 18.4.

  • ei mitään

   

  Tulevia tapahtumia:

  • 21.4. klo 17.30-18.30 Juhon muistotilaisuus: Kaikille osakuntalaisille avoimessa tilaisuudessa kokoonnumme muistelemaan 4.4. menehtynyttä osakuntamme seniori Juho Nikkoa. Tilaisuudessa pidämme hiljaisen hetken ja kuulemme osakuntalaisten esittämän musiikkiesityksen. Osakunta kerää myös nimiä ja muistoja Juhon perheelle lähetettävään adressiin, osallistua voit täällä.
  • 12.5. klo 17-19 Flora: etätapahtumaan voi osallistua kuka tahansa yliopistoyhteisöön kuuluva, ilmoittautuminen nyt auki osoitteessa https://www.lyyti.in/flora2021/.

   

  Otetaan korona vakavasti: Pestään käsiä ja käytetään maskeja ahkerasti, vältellään kontakteja ja hakeudutaan koronatesteihin + sairastetaan kotona, jos oireita ilmenee. Huolehditaan toisistamme ja itsestämme näinä kamalina aikoina. <3

   

  Hyvää viikkoa ja kovasti voimia kaikille!

  Terkuin

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ___________________

  Hello,

  We are now (almost) in the middle of April, so summer is here quicker than we even realize. That means we need your help preparing for the renovation of the Satakuntatalo. Go and pick yourself a shift here: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1varI_U7N8ya2fGtFZmBK6lLLn_Tn2AdZljEugozMMe8/edit#gid=0. Those who have worked atleast 6 hours will get a compensation for a food/drink/etc of their own choosing worth 15 euros.

  Nation’s next week goes by quite normally – in the context of corona, of course. There’s the athletics committee’s nation’s evening and curator’s coffee break on Zoom and people at the office doing their nation related jobs on Wednesday.

   

  Monday the 12th

  • nothing

  Tuesday the 13th

  • nothing

  Wednesday the 14th

  Thursday the 15th

  • nothing

  Friday the 16th

  • nothing

   

  Saturday the 17th

  • nothing

  Sunday the 18th

  • Nothing

  Upcoming events:

  • 21.4. 17:30-18:30  Memorial service for Juho: In this ceremony open for everyone in our nation we will gather together and reminisce Juho Nikko. In the ceremony we will have a moment of silence and hear some music from our nation’s members. Nation is also collecting names and memories for a book of condolences that will be sent to Juho’s family, you can participate here.
  • 12.5. 17-19 Flora: event is for everyone in the university community, registration now open at https://www.lyyti.in/flora2021/.

   

  The corona-situation is very bad, so let’s try our very best and remember the instructions: good hand hygiene, safety distances, face masks and staying at home if sick. Let’s take care of ourselves and each other! <3

   

  Have a nice week and stay healthy!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi