Viikko 18 / Week 18

 • 2. toukokuuta 2021

  Hei ja hyvää vapun jälkeistä elämää!

  Ensi viikolla osakunnalla toivutaan vapusta ja jatketaan peruskorjaukseen valmistautumista. Alkuviikosta voi käydä hämiksen jäsenpäivystyksessä hankkimassa itselleen kulkuavaimen. Virkailijastatuksen kulkuavaimiin päivittää toiminnanohjaaja, mutta kulkuavaimen saa hakea myös muiden tahojen päivystyksestä. Virkailijaoikeudet päivittyvät siis mahdollisesti muutaman päivän viiveellä. Hämis tarjoaa myös mahdollisuuden varata itselleen vuoron pienoispistooliammuntaan, ilmoittautuminen ja lisätietoja käytännöistä ja vapaista ajoista täällä.  Keskiviikon kuraattorin kahvitaukoa ei ensi viikolla järjestetä, sillä kuraattori järjestää osakuntaillan – lisätietoja siitä myöhemmin. Kraati on jäänyt kesälomalle, joten torstaituokioiden ääreen palataan mahdollisesti syksymmällä.

  ma 3.5.

  • klo 12-16 Hämiksen jäsenpäivystys (toiminnanohjaaja)

  ti 4.5.

  • klo 14.30-16.30 Hämiksen jäsenpäivystys (sihteeri)

  ke 5.5.

  • klo 12-14 Hämiksen jäsenpäivystys (taloudenhoitaja)
  • klo 18-18.30 jäsensihteerin päivystys toimistolla
  • klo 18-18.30 AJK:n päivystys toimistolla
  • klo 19.15 kuraattorin oki https://helsinki.zoom.us/j/64236885931

  to 6.5.

  • ei mitään

  pe 7.5.

  • ei mitään

  la 8.5.

  • ei mitään

  su 9.5.

  • ei mitään

   

  Tulevia tapahtumia:

  • 12.5. klo 19.15 Toukokuun osakunnan kokous
  • 12.5. klo 17-19 Flora: ”Minkälainen olisi se utopia, johon voisit hetkeksi paeta loputtomilta tuntuvia etäkokouksia? Paikka, jossa opiskelijakulttuuri kohtaa taiteen riemun ja kevään iloisen juhlinnan? Se on tietysti Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen kevätjuhla, eli Floran päivä!” Etätapahtumaan voi osallistua kuka tahansa yliopistoyhteisöön kuuluva, ilmoittautuminen nyt auki osoitteessa https://www.lyyti.in/flora2021/, ohjelma tarkentuu lähiaikoina floran nettisivuilla.   
  • 22.5. klo 14 ulkoilmapakopeli Suomenlinnassa: SatOn ja Hämiksen yhteistapahtuma, lisätietoja täällä!

   

  Ja sitten taas tähän loppuun korona-ajan kultainen sääntö: toimi niin ettei korona leviäisi. Muistetaan siis maskit, käsihygieniat, turvavälit, testit ja kotosalla sairastamiset.

   

  Keväisin terveisin,

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ___________________

  Hello,

  Next week’s nation’s evening is organized by our curator, so there won’t be curator’s coffee break then. More info about the nation’s evening will be sent later.

  You can go get yourself a key to the Häme nation’s (Hämis) premises when the attendants are present at their office (Urho Kekkosen katu 4-6 D, Helsinki). With this key you can go there and spend some time on their premises because of the Satakuntatalo’s renovering. Speaking of that, the renovering is proceeding nicely and all is going well.

   

  Monday the 3rd

  • 12:00-16:00 Hämis’ member staff available at their office

  Tuesday the 4th

  • 14:30-16:30 Hämis’ member staff available at their office

  Wednesday the 5th

  • 12:00-14:00 Hämis’ memberstaff available at their office
  • 18-18:30 the membership secretary available at the office
  • 18-18:30 the people running the housing are available at the office
  • 19:15 Curator’s nation’s evening https://helsinki.zoom.us/j/64236885931

  Thursday the 6th

  • nothing

  Friday the 7th

  • nothing

   

  Saturday the 8th

  • nothing

  Sunday the 9th

  • nothing

  Upcoming events:

  • 12.5. 19:15 Nation’s May meeting
  • 12.5. 17:00-19:00 Flora: What utopian event could provide you with a moment’s respite from the endless remote meetings, showing you a place where student culture meets the joys of art and a cheerful celebration of spring? The answer, of course, is the joint springtime celebration of the students and personnel of the University of Helsinki: Flora’s Day! The event is for everyone in the university community, registration is now open at https://www.lyyti.in/flora2021/, more information can be found here soon. 
  • 22.5. 14:00 Outdoors escaperoom together with the Häme nation at Suomenlinna: Link to the Facebook event: https://fb.me/e/WKNJvoiZ

   

  The corona-situation is still bad, so let’s try our very best and remember the instructions: good hand hygiene, safety distances, face masks and staying at home if sick. Let’s take care of ourselves and each other! <3

   

  Have a nice week and enjoy the spring!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi