Viikko 38 / Week 38

 • 19. syyskuuta 2021

  Heipähei ja hyvää sunnuntai-iltaa!

  Osakunnalla on jälleen ensi viikolla vaikka ja mitä tapahtumaa. Viikkourheilu lenkkeineen, kuntopiireineen ja kiipeilyineen pyörii tuttuun tapaan ja sunnuntaina RaHanPeSussa pääsee pelailemaan lautapelejä. Keskiviikkona on syyskuun osakunnan kokous, jonne kaikki osakuntalaiset aina fukseista lähtien ovat tervetulleita. Kokous järjestetään Hämiksellä klo 19.15, eikä etäosallistumismahdollisuutta ole. Kokouksessa päätetään ja kuullaan yhteisistä asioista, nähdään osakuntatuttuja ja kokouksen jälkeen nautitaan apuemännistön loihtimaa herkkuruokaa! Perjantaina fuksisyksy huipentuu fuksiaisiin, jossa toimikunnat ja virkailijat esittäytyvät ja järjestävät hauskaa ohjelmaa. Fuksiaisista tarkempaa infoa tulossa ensi viikolla!

   

  ma 20.9.

  • klo 19.15 maanantailenkki 5 km

  ti 21.9.

  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 22.9.

  • klo 18.00-18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Osakunnan syyskuun kokous Hämiksellä

  to 23.9.

  pe 24.9.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa
  • Fuksiaiset + jatkot

  la 25.9

  • Hämiksen kaudenavajaiset ja fuksiaiset

  su 26.9.

  • klo 14.00 RaHanPeSu (lautapelailua)
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja mielellään maskia käyttäen sekä käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • la 2.10. VVK eli virkailijanvaihtokaronkka: https://fb.me/e/Pafmrxcw
  • ti 5.10. HYY Fuksiseikkailu
  • pe 8.10. Uusien ehtoo -sitsit
  • pe 3.12. Osakunta-appro

   

  Kivaa viikkoa!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 37

  Hello!

  Next week is quite busy in our Nation. There’s the weekly exercises and on Sunday board games at Hämis. Nation’s September meeting is on Wednesday at 19.15 at Hämis and there won’t be a zoom-link this time. Come there and hear about our mutual things and meet new people! After the meeting there will be tasty food. On Friday the freshman fall culminates in the Freshman party, where the Nation’s committees present themselves and help freshmen to get to know each other a little better!

   

  Monday 20.9.

  • 19.15 Monday run 5 km

  Tuesday 21.9.

  • 20.15 Light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 22.9.

  • 18.00-18.30 Membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s September meeting at Hämis

   

  Thursday 23.9.

  Friday 24.9.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama
  • The freshman party in the evening some time

  Saturday 25.9.

  • Hämis’ season’s opening party + afterparty

  Sunday 26.9.

  • 14.00 Board games at Hämis
  • 19.00 Light exercise in Lastenlehto park

  Remember to still wear a face mask and have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!