Viikko 39 / Week 39

 • 26. syyskuuta 2021

  Heipä hei jälleen ja maanmainiota sunnuntai-iltaa kaikille!

  Osakunnalla päästään jälleen ensi viikolla juhlimaan, sillä Virkailijanvaihtokaronkka järjestetään lauantaina klo 17.30 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy tänään klo 23.59, joten jos olet joko tämän tai viime vuoden virkailija, etkä ole vielä ilmoittautunut, tee se nyt! Juhlan lisäksi myös arkinen toiminta pyörii: keskiviikon osakuntaillassa on luvassa Urheilutoimikunnan järjestämä ”Introduction opiskelijaurheiluun”, jossa pääsemme tutustumaan erilaisiin akateemisissa piireissä suosiossa oleviin urheilulajeihin sekä sisällä että ulkona (säävaraus!). Myös muu urheilutoiminta on käynnissä tavalliseen tapaan, erityismainintana maanantain 10 km lenkki, jonka jälkeen saa nauttia iltapalasta ja saunomisesta Hämiksellä! Torstaina klo 19 järjestetään myös erityisesti fukseille suunnattu mutta kaikille avoin Kraadin tee/viinihetki, jossa jutellaan rennosti ja nautiskellaan viintä ja/tai teetä. Paikkana Hämiksen Hikiä (se saunapaikka).

   

  ma 27.9.

  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 28.9.

  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 29.9.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Urheilutoimikunnan oki

  to 30.9.

  pe 1.10.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 2.10.

  • klo 17.30 VVK

  su 3.10.

  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja mielellään maskia käyttäen sekä käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • ti 5.10. HYY Fuksiseikkailu
  • pe 8.10. Uusien ehtoo -sitsit
  • pe 15.10. alkaen Fuksisipi
  • pe 3.12. Osakunta-appro

   

  Kivaa viikkoa!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 39

   

  Hello!

  Do you feel like you would like to try out some new sports? On Wednesday’s Nation’s evening you can get to know some sports which are common in the University. For even more sports there’s a 10 km run on Monday, and all the participants can have an evening snack and go to Hämis’ sauna. On Thursday in Hämis’ Hikiä-room you can have a chat and enjoy wine and/or tea with others.

   

  Monday 27.9.

  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 28.9.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 29.9.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s evening: Introduction to student sports

   

  Thursday 30.9.

  Friday 1.10.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 2.10.

  • 17:30 party for Nation’s officials

  Sunday 3.10.

  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

  Remember to still wear a face mask and have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!