Osakunnan viikko 42 / Week 42

 • 17. lokakuuta 2021

  Heipä hei!

  Viikkotoimintaan saadaan ensi viikosta alkaen lisäystä, kun SatOn kuoro alkaa treenailla Satakuntalaista ehtoota varten! Kuoro treenaa maanantaina ja torstaina klo 18 Hämiksen Sillanpäässä, joten jos kuorolaulu kiinnostaa, on nyt oiva hetki liittyä mukaan menemällä harjoituksiin! Satakuntalainen ehtoo järjestetään lauantaina 30.10. klo 18.00 ravintola Sunnissa. Ilmoittautuminen on vielä perjantaihin asti auki täällä:  https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/ehtoo2021/.

  Sunnuntaina hallitus järjestää virkailijakoulutuksen Hämiksellä klo 14 alkaen. Koulutus on hyödyllinen kaikille virkailijoille, sillä luvassa on neuvontaa muun muassa laskujen tekemisestä ja muusta viranhoidollisesti tärkeästä.

  Muistuttelen myös käynnissä olevasta SatO-kaman sitovasta ennakkotilauksesta! Tarjolla on huppareita, t-paitoja, kangaskasseja, juomapulloja ja jopa taskumattikin. Tuotteita pääset tarkastelemaan ja ennakkotilaamaan tästä: https://forms.gle/s6kbvELyAqtwWoFo8. Ennakkotilaus päättyy 31.10.2021.

   

  ma 18.10.

  • klo 18.00–20.00 SatOn kuoron treenit
  • klo 19.00 Kulinaarikerhon excursio ravintola Linnankellariin (ennakkoilmoittautuminen päättynyt)
  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 19.10.

  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 20.10.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 lokakuun osakunnan kokous Hämiksellä

  to 21.10.

  pe 22.10.

  • klo 12.00 ilmoittautuminen Satakuntalaiseen ehtooseen päättyy
  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 23.10.

  • ei mitään

  su 24.10.

  • klo 14.00 RaHanPeSu (lautapelejä)
  • klo 14.00 Virkailijakoulutus
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • ke 3.11. Kulttuuritoimikunnan oki; luvassa Halloween-teemaisesti lapsuusajan rakkaita leikkejä, lisää tietoa tulossa!
  • to 28.10. klo 20.30 Leffakerhon yhteislähtö Kino Reginaan katsomaan elokuvaa Tulikärpästen hauta! Lippuja (7,5e/kpl) on vielä jäljellä täällä https://kinoregina.fi/elokuva/949696/
  • la 30.10. klo 18.00 Satakuntalainen ehtoo https://fb.me/e/Zfms2Ymd, ilmoittautuminen auki täällä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/ehtoo2021/
  • ti 9.11. Leffaa & Herccuja: Leffakerhon ja Kulinaarikerhon yhdessä järjestämä tapahtuma, tiedotetaan lisää myöhemmin!
  • pe 3.12. Osakunta-appro

   

  Kivaa viikkoa!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 42

  Hello!

  There’s a new addition to the weekly events of our Nation because our choir starts to practise for the event called “Satakuntalainen ehtoo”. They will practice on Mondays and Thursdays at 18.00 in Hämis’ room Sillanpää. If you want to join the choir, now is the perfect time! The said event “Satakuntalainen ehtoo” is an academic dinner party and its registration is now open here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/ehtoo2021/. The party is held on Saturday 30.10. at 18.00 in restaurant Sunni.

  There’s a chance to pre-order some SatO-merch right now! You can go check the items and pre-order them here https://forms.gle/s6kbvELyAqtwWoFo8. The pre-ordering is open until Sunday the 31.10.

  Monday 18.10.

  • 18.00–20.00 Choir practises
  • 19.00 Culinary Club’s excursion to restaurant Linnankellari (registration has ended)
  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 19.10.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 20.10.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s October meeting

   

  Thursday 21.10.

  Friday 22.10.

  • 12.00 The registration to ”Satakuntalainen ehtoo” ends
  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 23.10.

  • nothing

  Sunday 24.10.

  • 14.00 Board games
  • 14.00 training for nation’s officials
  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!