Osakunnan viikko 44 / Week 44

 • 31. lokakuuta 2021

  Hyvää iltaa kaikille!

  Ehtoo on nyt juhlittu ja arkeen paluu koittaa. Kulttuuritoimikunta on päättänyt tosin luoda juhlatunnelmaa arjen keskelle, sillä keskiviikon osakuntaillassa pääsemme viihtymään lapsuusajan rakkaiden leikkien parissa halloween-twistillä. Luvassa on mm. poliisia ja rosvoa, piilosta taskulamppujen valossa (otathan siis oman lampun/puhelimen mukaan!) sekä lattia on laavaa ja murhaajaa. Saattaapa illan aikana olla halloween-teemaisesti luvassa jotain kauhuakin! Oki alkaa tuttuun tapaan klo 19.15 osakuntabaarissa ja leikkimisen/pelailun jälkeen pääsemme nauttimaan apuemännistön loihtimaa herkullista okiruokaa!

  Hämäläis-Osakunta järjestää maanantaina 8.11. klo 20 alkaen yhteisosakuntalaisen Flamingo Spa -excun, jonka lipunmyynti on käynnissä tälläkin hetkellä. Lipun hinta on 30e (sisältäen jo subvention), ja sellaisen pääset ostamaan täältä: https://kide.app/events/4b6a8b77-9f0b-421f-b94f-f30dfb0ac492.

   

  ma 1.11.

  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 2.11.

  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 3.11.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Kulttuuritoimikunnan oki: luvassa lapsuusajan leikkejä Halloween-teemaisesti

  to 4.11.

  pe 5.11.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 6.11.

  • ei mitään

  su 7.11.

  • klo 14.00 RaHanPeSu
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

   

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

   

  Tsemppiä viikkoon!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 44

  Hello!

  Our culture committee has decided to cheer us up by organizing a Halloween themed Nation’s evening, where we can remember our childhood and play games we loved as a child – but with a little Halloween twist. We will play games such as floor is lava, hide and seek (with flashlights, so bring your own or use the one on your phone), murderer etc. on Wednesday night at 19.15 on Häme Nation’s premises! After the games we can enjoy an evening meal.

  The Häme Nation organises an excursion to Flamingo Spa on the 8th of November and the excursion is available for all nation members. You can buy your ticket (30 euros) here: https://kide.app/events/4b6a8b77-9f0b-421f-b94f-f30dfb0ac492.

   

  Monday 1.11.

  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 2.11.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 3.11.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s evening; Childhood’s plays and games with a Halloween twist

   

  Thursday 4.11.

  Friday 5.11.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 6.11.

  • nothing

  Sunday 7.11.

  • 14.00 Board games
  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

   

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!