Viikko 40 / Week 40

 • 3. lokakuuta 2021

  Tervehdys kaikille ja hyvää alkanutta lokakuuta!

  Virat on nyt virallisesti vaihdettu ja virkailijat ovat – toivon mukaan – selvinneet virkailijanvaihtokaronkasta. Ei se juhliminen silti tähän jää, vaan ensi viikon perjantaina 8.10. järjestetään Uusien ehtoo -sitsit, jossa pääsee oppimaan uutta tai virkistämään muistiaan sitsauksesta. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella klo 18.30 ja pöytiin siirtyminen tapahtuu klo 19. Juhla kustantaa 14 euroa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/uusienehtoo21/. Vapaita paikkoja on vielä muutama jäljellä, toimikaa siis nopeasti!

  Huomenna on tärkeä tilaisuus, sillä osakunnan ylimääräisessä kokouksessa valitut sisustussuunnittelijat Jenni ja Paula tulevat katsastamaan Satakuntatalon ja kuulemaan osakuntalaisten toivomuksia ja näkemyksiä tulevista tiloista. Jos sanottavaa ja ideoita löytyy, kannattaa suunnata tapaamiseen Hämiksen Ratinaan (3. krs) klo 18.30!

  Ensi viikolla pääsee myös lautapelien pariin, sillä sekä Salakerhon keskiviikon osakuntaillassa että sunnuntaisessa RaHanPeSussa pelaillaan erilaisia lautapelejä.

  ma 4.10.

  • klo 18.30 sisustus-workshop
  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 5.10.

  • klo 16.00–20.00 HYY fuksiseikkailu
  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 6.10.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Salakerhon oki; lautapelejä

  to 7.10.

  pe 8.10.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa
  • klo 18.30 Uusien ehtoo

  la 9.10.

  • ei mitään

  su 10.10.

  • klo 14.00 RaHanPeSu
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

   

  Kivaa viikkoa!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 40

   

  Hello!

  The party held for the officials of our Nation is now over, but the celebrating does not end here though! On Friday the 8th of October there is a party for the newcomers of our Nation (“Uusien ehtoo -sitsit”, https://en.wikipedia.org/wiki/Sittning). The party costs 14 euros and it starts with a cocktail event at 18.30, the registration is open here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/uusienehtoo21/. Be quick because the event is almost full!

  Tomorrow (Monday the 4th) the interior designers of the Satakunta building will come and get to know the house better and hear the Nation members’ opinions and thoughts considering the future of the building. The meeting is tomorrow at 18.30 at Häme Nation’s third floor.

  There’s a good chance to play board games next week because both the Nation’s evening on Wednesday and Sunday afternoon’s event focus on board games!

   

  Monday 4.10.

  • 18.30 Satakunta building’s interior design workshop
  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 5.10.

  • 16.00-20.00 Fresher Adventure of University of Helsinki
  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 6.10.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s evening: Board games

   

  Thursday 7.10.

  Friday 8.10.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama
  • 18.30 Newcomers’ eve

  Saturday 9.10.

  • nothing

  Sunday 10.10.

  • 14.00 board games
  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!