Kutsu Osakunnan marraskuun kokoukseen

 • 14. marraskuuta 2021

  Kutsu Satakuntalaisen Osakunnan marraskuun osakunnan kokoukseen

   

  Hyvät osakuntalaiset,

   

  Keskiviikkona 17.11. on luvassa syksyn odotetuin osakunnan kokous. Kokouksen alussa fuksit hyväksytään osakunnan jäseniksi ja he saavat äänioikeuden. Kokouksessa valitaan osakunnalle vuoden 2022 hallitus, virkailijat sekä edustajat moniin tehtäviin. Lisäksi kokouksessa päätetään muun muassa harrastusmerkkien saajista.

   

  HUOM! Kokous alkaa poikkeuksellisesti jo klo 18.15. Suosittelen saapumaan paikalle jo kuuden aikaan, jotta äänioikeuden tarkistamisessa ei tule ruuhkaa. Paikkana toimii Hämäläis-osakunnan Osakuntabaari (Urho Kekkosen katu 4-6A). Okiruoka nautitaan kokoustauolla. 


   

  Esityslistassa osa kohdista on merkitty (*). Tämä tarkoittaa, että minä kuraattorina valmistelen kokoukselle esityksen tehtäviin valittavista. Jos olet erityisen kiinnostunut näistä luottamustehtävistä, ilmoitathan kiinnostuksestasi minulle viimeistään tiistaina. Muihin luottamustehtäviin pyydän asettumaan ehdolle kokouksessa tai edellä mainitulla tavalla suoraan pääsihteerille.
   

   

  Ohjeita kokoukseen:

  Kokouksessa äänioikeuttaan voivat käyttää lukuvuoden 2021-2022 jäsenmaksun maksaneet osakunnan varsinaiset jäsenet. Fuksit hyväksytään jäseniksi kokouksen alussa, joten myös fuksit voivat äänestää ja hakea virkaa. Jäsenyys osoitetaan opiskelijakortissa olevalla osakuntatarralla, näyttämällä maksettu maksu yliopiston järjestelmästä tai jäsenrekisteritarkastuksella ennen nimen kirjoittamista osallistujalistaan. Kokous on päätösvaltainen, kun paikalla on 30 varsinaista jäsentä. 

   

  Osakunnan virkoja ovat kelpoisia hakemaan jäsenmaksunsa maksaneet kaikki osakunnan varsinaiset jäsenet ja ulkojäsenet lukuun ottamatta säännöissä ja ohjesäännöissä erikseen määriteltyjä poikkeuksia. Hallituksen jäsenten on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä. Seniorisihteeriksi voidaan valita osakunnan seniorijäsen.

   

  Virkoihin ja muihin tehtäviin voi hakea asettumalla ehdolle kokouksessa tai hallitukselle etukäteen toimitetulla vapaamuotoisella hakemuksella (paasihteeri@satakuntatalo.fi) - toimi näin etenkin jos et itse pääse kokoukseen.

   

  Osakunnan varsinaisia jäseniä ovat Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Svenska handelshögskolanin, (Sibelius-Akatemian, Teatterikorkeakoulun, Kuvataideakatemian =) Taideyliopiston ja Maanpuolustuskorkeakoulun kirjoissa olevat opiskelijat, jotka ovat kirjoittaneet nimensä osakunnan nimikirjaan ja jotka osakunnan kokous on jäseniksi hyväksynyt. Edellä mainittujen korkeakoulujen jatko-opiskelijat ovat myös osakunnan varsinaisia jäseniä. Ulkojäseniä ovat osakunnan jäsenekseen hyväksymät ylioppilaat tai muussa kuin edellä mainitussa yliopistossa kirjoilla olevat opiskelijat.

   

  Nähdään keskiviikkona - lämpimästi tervetuloa! 

   

  Riikka Pasanen

  kuraattori

   

  --------------------

  Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta 10/2021

  Marraskuun osakunnan kokous

  Keskiviikkona 17.11.2021 kello 18.15

  Hämäläis-osakunnan Osakuntabaari (Urho Kekkosen katu 4-6A)

   

  Asialista

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen alkutoimet
  3. Historioitsijan toimintakertomus
  4. Ilmoitusasiat
  5. Uusien jäsenten hyväksyminen
  6. Harrastusmerkkien myöntämisestä päättäminen
  7. Harrastusmerkkitoimikunnan valitseminen (*)
  8. Ansiomerkkitoimikunnan valitseminen (*)
  9. Kunnianauhatoimikunnan jäsenen valitseminen (*)
  10. Aino ja Kaarlo Tiisalan rahaston hoitokunnan valitseminen (*)
  11. Tilintarkastajien valitseminen (*)
  12. Edustajan valitseminen OYV:n syyskokoukseen (*)
  13. Edustajan valitseminen Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan osakuntalainen unioni ry:n hallitukseen
  14. Vaalipäällikön valitseminen HYYn edustajistovaaleja varten
  15. Turun ja Porin Läänin hallituksen jäsenen valinta (1 henkilö, 2022-2023)
  16. Virkailijoiden valitseminen

  - hallituksen puheenjohtaja

  - pääsihteeri

  - isäntä

  - emäntä

  - tiedotussihteeri

  - osakuntalehden päätoimittaja

  - kamreeri

  - opastussihteeri

  - kulttuurisihteeri

  - kirjastonhoitaja

  - yhteiskuntasihteeri

  - kappalainen

  - urheiluohjaaja

  - jäsensihteeri

  - seniorisihteeri

  - historioitsija

  - mainossihteeri

  - valokuvaaja

  - laulunjohtaja

  - tietotekniikkavastaava

  - verkkovastaava

  - galleristi

  - musiikkihuoneenhoitaja

  - Haronmäen isäntä

  - valvontatilintarkastaja ja vara-valvontatilintarkastaja

  1. Osakunnan hallituksen jäsenten valitseminen (4 henkilöä)
  2. Talousrahaston hoitokunnan valitseminen
  3. Eevan rahaston stipendineuvoston valitseminen 
  4. Yrjö Sipin rahaston hoitokunnan valitseminen
  5. Sovitteluneuvoston valitseminen (*)
  6. Stipendineuvoston valitseminen (*)
  7. Muut esille tulevat asiat
  8. Kokouksen päättäminen


  Ystävällisin terveisin


   

  Riikka Pasanen Satakuntalaisen Osakunnan kuraattori 2021-2022

  kuraattori@satakuntatalo.fi

  puh./tel. +358 44 259 2062