Osakunnan viikko 46 / Week 46

 • 14. marraskuuta 2021

  Heipä hei!

  Elämme taas sangen jännittäviä aikoja marraskuun osakunnan kokouksen lähestyessä. Onko mielessäsi jokin kiinnostava virka tai tiedätkö jonkun, joka hoitaisi jonkun homman erinomaisesti? Käy kirjaamassa omat kiinnostuksesi ja näkemyksesi virkailijalistaan, josta löytyy sekä fyysinen kappale Hämiksen 3. kerroksen ilmoitustaululta että digitaalinen versio täältä: https://docs.google.com/document/d/1RD4WhRc6DpiW0REjD6jNsgRp80QKpmTZFCR7uwpO1L4/edit.

  Marraskuun kokous järjestetään hämiksen osakuntabaarissa keskiviikkona klo 18.15 alkaen. Kokouksen käytännön asioista ja sisällöstä selviää lisää kuraattorin lähettämästä kokouskutsusta ja facebook-tapahtumasta, jonne pääset tästä: https://fb.me/e/1W42f8ifL. Muistakaa hoitaa jäsenasiat kuntoon ennen kokousta! Kuluvan vuoden jäsenmaksun (12 e) tulee olla maksettu, jotta kokouksessa saa äänestää/asettua ehdolle. Jotta kaikki saisivat maksut hoidettua, järjestää jäsensihteeri ylimääräisen päivystyksen tiistaina klo 18–19. Huomaathan myös, että keskiviikon päivystys on poikkeuksellisesti klo 16–17!

  Kuinka paljon tiedät Mannerheimista? Tiedät sitten paljon tai vähän, aina voi oppia lisää ja vieläpä loistavassa osakuntaseurassa! Kulttuuritoimikunnan lauantaiselle (20.11.) exculle mahtuu vielä muutama osallistuja ja sisäänpääsy maksaa 5 e. Opastettu kierros museolla alkaa klo 13 ja se kestää noin 45 minuuttia. Yhteislähtö tapahtuu noin klo 12.20 Hämikseltä, museolle voi myös saapua suoraan (osoite on Kalliolinnantie 14). Museokäynnin jälkeen mahdollisesti omakustanteiset kulttuurikaffet jossain kivassa kahvilassa! Ilmoittautuminen on auki 17.11. klo 23.59 asti täällä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/mannerheimmuseo/

   

  ma 15.11.

  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 16.11.

  • klo 18–19 jäsensihteerin päivystys
  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 17.11.

  • klo 16.00–17.00 jäsensihteerin päivystys
  • klo 18.15 Osakunnan marraskuun kokous osakuntabaarissa
  • klo 23.59 ilmoittautuminen Mannerheim-museo -excursioon päättyy
  •  

  to 18.11.

  pe 19.11.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 20.11.

  • klo 13 excursio Mannerheim-museoon
  • klo 19 Yö osakunnalla – liskodisko edition, lipun pääset ostamaan täältä

  su 21.11.

  • klo 14 RaHanPeSu
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa
  • Marrassipi päättyy

   

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • pe 3.12. Osakunta-appro: Approssa kierrellään eri osakunnilla ja kerätään seikkailun tiimellyksessä leimoja passiin. Mukana ovat kaikki Helsingin yliopiston osakunnat – tänä vuonna uutena myös Nylands Nation. Ilta huipentuu jatkoihin Hämäläis-Osakunnalla ja Ostrobotnialla, joissa pääsee bilettämään aina aamuneljään asti. Molemmilla jatkoilla esiintyy DJ ja Hämis-jatkoilla on myös live-musiikkia! Joitakin lippuja vielä jäljellä: https://kide.app/fi/events/ed8ef6d9-1051-40e6-b81f-ef4e15cfb741/details
  • ma 6.12. Ylioppilaiden soihtukulkue ja itsenäisyyspäivän juhla

   

  Hallitus kokoustaa seuraavan kerran 15.11. klo 18.

   

  Kivaa viikkoa!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 46

  Hello!

  This year is soon coming to its end and so it is time to choose the posts for next year! The Nation’s posts’ representatives will be chosen in November’s meeting on Wednesday at 18.15. If you want to apply or vote, make sure you have paid your membership fee (12 euros). The membership secretary will be available in Sato’s office on Tuesday at 18-19 and on Wednesday at 16-17.

  There will be a tour in Mannerheim museum (in Finnish) on Saturday 20.11. at 13.00-13.45 and there are a few spots available. We’ll head there together at 12:20 from Häme Nation but you can arrive there (Kalliolinnantie 14) on your own, too. The price is 5 euros and the link for the registration is here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/mannerheimmuseo/

   

  Monday 15.11.

  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 16.11.

  • 18.00-19.00 Membership secretary available at the office
  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 17.11.

  • 16.00-17.00 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s November meeting
  • 23.59 the registration to the Mannerheim museum excursion ends

   

  Thursday 18.11.

  Friday 19.11.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 20.11.

  • 13.00 excursion to the Mannerheim museum

  Sunday 21.11.

  • 14.00 Board games
  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park
  • November cottage weekend ends

   

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

   

  Our nation’s board has a meeting tomorrow at 18.00.

   

  Have a very nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!