Osakunnan viikko 47 / week 47

 • 21. marraskuuta 2021

  Hyvää sunnuntaita!

  Marraskuu alkaa kääntyä kohti loppuaan, joten onkin aika suunnata katseet jo joulukuuhun ja lähellä häämöttävään itsenäisyyspäivään. Satakuntalaisen osakunnan järjestämä itsenäisyyspäivän juhla järjestetään maanantaina 6.12. Uuden ylioppilastalon Alina-salissa (3. krs.) klo 18.30 alkaen. Ilmoittautuminen juhlaan on nyt auki! Ilmoittautumislomake ja tarkemmat tiedot päivän tapahtumista löytyvät täältä https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/itsenaisyys21/ ja Facebook-tapahtumasta eli täältä: https://fb.me/e/TJFX923O. Ennen juhlaa osakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua SatOn riveissä ylioppilaiden soihtukulkueeseen, joka lähtee Hietaniemen hautausmaalta n. klo 17 ja päätyy Senaatintorille. Kulkueeseen järjestetään myös yhteislähtö Hämikseltä lähempänä tarkentuvana kellonaikana. Kulkueen päätyttyä siirrytään Alina-saliin itsenäisyyspäivän juhlan cocktail-tilaisuuteen.

  Osakunnan upeat fuksit järjestävät perinteiseen tapaan pikkujoulut, ja tällä kertaa luvassa on pikkujoulusitsit! Sitsit alkavat perjantaina 26.11. klo 18.00 cocktail-tilaisuudella Hämiksen Ratinassa (3. krs.), pöytiin siirrytään klo 18.30. Pukukoodina on firman pikkujoulut ja sitsit kustantavat osallistujille 7 euroa. Ilmoittautuminen on auki osoitteessa https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/pikkujoulut21/.

  Stressaako? Onko sinulle kasautunut hoitamista vaativia asioita? Ei hätää, sillä yhteiskunnallinen toimikunta järjestää Elämä kasaan -osakuntaillan! Voit saapua paikalle esimerkiksi lähettämään sen sähköpostin, jota olet vältellyt jo useamman viikon tai vaikka edistämään kurssitöitäsi, joiden deadlinet häämöttävät uhkaavasti. Hyvässä seurassa ja yhteisön vertaistuella (tai vaihtoehtoisesti ryhmäpaineella) voit kenties voittaa prokrastinaatiosi. Oki on tuttuun tapaan keskiviikkona klo 19.15!

   

  ma 22.11.

  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 23.11.

  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 24.11.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Yhteiskunnallisen toimikunnan osakuntailta
  • klo 23.59 ilmoittautuminen pikkujoulusitseille päättyy

   

  to 25.11.

  pe 26.11.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa
  • klo 18.00 fuksien pikkujoulusitsit

  la 27.11.

  su 28.11.

  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa
  • klo 23.59 ilmoittautuminen itsenäisyyspäivän juhlaan päättyy

   

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • pe 3.12. Osakunta-appro: Approssa kierrellään eri osakunnilla ja kerätään seikkailun tiimellyksessä leimoja passiin. Mukana ovat kaikki Helsingin yliopiston osakunnat – tänä vuonna uutena myös Nylands Nation. Ilta huipentuu jatkoihin Hämäläis-Osakunnalla ja Ostrobotnialla, joissa pääsee bilettämään aina aamuneljään asti. Molemmilla jatkoilla esiintyy DJ ja Hämis-jatkoilla on myös live-musiikkia! Joitakin lippuja vielä jäljellä: https://kide.app/fi/events/ed8ef6d9-1051-40e6-b81f-ef4e15cfb741/details
  • ma 6.12. Ylioppilaiden soihtukulkue ja itsenäisyyspäivän juhla: tarkat tiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/itsenaisyys21/

   

  Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja Facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 47

  Hello!

  November is about to end, and December is approaching. On the 6th of December our Nation celebrates the Independence Day of Finland in the New Student House at 18.30 on the third floor. The party costs 15 euros to the freshmen, high school students and siblings, and 20 euros to other participants. The dress code is dark lounge suit + Finnish student cap. The registration to the party is now open here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/itsenaisyys21/. Before the party our Nation participates in the Students’ Torchlight Procession from Hietaniemi cemetery to Senaatintori, and we will arrange a joint departure to Hietaniemi from Häme Nation’s premises – the moment in time will be defined later.

  The great freshmen of our Nation will arrange a pre-Christmas party on Friday the 26th of November at 18.00 on the third floor of Häme Nation. The party is a “sitsit” (a dinner party of sorts), and it costs 7 euros to participate. Registration is open here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/pikkujoulut21/.

  Are you stressed? Do you have a lot to do right now? On the Wednesday’s Nation’s evening at 19.15 you can complete some tasks you have been avoiding. With the assistance of group support (or peer pressure) you can finally, for example, send that e-mail you have been avoiding or finish that essay that has a deadline soon. Come and tackle your procrastination! There’s good company and food, so join us!

   

  Monday 22.11.

  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 23.11.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 24.11.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s evening
  • 23.59 the registration to the pre-Christmas party ends

   

  Thursday 25.11.

  Friday 26.11.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama
  • 18.00 pre-Christmas party   

  Saturday 27.11.

  Sunday 28.11.

  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park
  • 23.59 the registration to our independence day’s ceremony ends

   

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

   

  Have a very nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!