Osakunnan viikko 48 / Week 48

 • 28. marraskuuta 2021

  Hyvää marraskuun viimeistä sunnuntaita!

  Ensi viikolla osakunta-arki kulkee suhteellisen tavalliseen tapaan. Viikkoliikunta pyörii samalla lailla kuin tähänkin asti ja sunnuntaina pääsee viihtymään lautapelien parissa Salakerhon RaHanPeSussa.  Kirjastotoimikunnan keskiviikkoisessa osakuntaillassa pääsemme askartelemaan joulukoristeita ja nauttimaan okiruokaa. Luvassa on kuitenkin myös arjesta irrottautumista, sillä suursuosion saanut osakunta-appro ja sen jatkot järjestetään ensi viikon perjantaina. Lippuja Botta-lähdöllä ja -jatkoilla on vielä joitakin kappaleita jäljellä täällä: https://kide.app/fi/events/ed8ef6d9-1051-40e6-b81f-ef4e15cfb741/details.

  Muistutan vielä, että ilmoittautuminen itsenäisyyspäivään juhlaan (ma 6.12.) päättyy tänään klo 23.59! Tapahtuma on täynnä, mutta varasijoille voi vielä ilmoittautua. Ensisijalla juhlaan pääsevät fuksit, abit ja harrastusmerkin saajat. Juhla alkaa klo 18.30 cocktail-tilaisuudella Uuden ylioppilastalon Alina-salissa (3. krs), pöytiin siirrytään klo 19.  Ennen juhlaa voi myös osallistua SatOn riveissä ylioppilaiden soihtukulkueeseen Hietaniemen hautausmaalta Senaatintorille. Ilmoittautumislomakkeen ja kattavan kuvauksen juhlapäivän kulusta löydät täältä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/itsenaisyys21/.

   

  ma 29.11.

  • klo 19.15 maanantailenkki  

  ti 30.11.

  • klo 20.15 keskivartalotreeni Lastenlehdossa
    

  ke 1.12.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Kirjastotoimikunnan osakuntailta: luvassa joulukoristeiden askartelua!

   

  to 2.12.

  pe 3.12.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa
  • klo 16.00 Osakunta-approt

  la 4.12.

  • ei mitään

  su 5.12.

  • klo 14 RaHanPeSu
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

   

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

   

  Kivaa viikkoa!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja Facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

   

  ___________________

  Weekly letter, week 48

  Hello!

  Next week is quite ordinary: weekly sports events are the same and one can play board games on Sunday afternoon. Nation’s evening on Wednesday is about crafting Christmas decorations together, and there’s of course food available, too. Something special is also happening next week: Nation Appro takes place on Friday afternoon. On the Appro participants go around the premises of the University of Helsinki’s Nations. There are some tickets left here: https://kide.app/fi/events/ed8ef6d9-1051-40e6-b81f-ef4e15cfb741/details.

  Remember that the registration to the Independence Day’s ceremony (6.12.) is closing tonight at 23.59 here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/itsenaisyys21/ !  The event is fully booked, but one can register to reserve seats. The ceremony starts at 18.30 with a cocktail event on the third floor of the New Student House and we’ll sit down at 19.00. The party costs 15 euros to the high schoolers, siblings, and freshmen of our Nation and 20 euros to other participants. Before the ceremony one can attend the Students’ Independence Day Torchlight Procession from Hietaniemi Cemetery to Senaatintori together with members of SatO.

   

  Monday 29.11.

  • 19.15 Monday run

  Tuesday 30.11.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 1.12.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s evening; we’ll craft some Christmas decorations!

  Thursday 2.12.

  Friday 3.12.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama
  • 16.00 Nations’ appro

  Saturday 4.12.

  • nothing

  Sunday 5.12.

  • 14.00 board games
  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

   

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

   

  Have a very nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!