Osakunnan viikko 49 / Week 49

 • 5. joulukuuta 2021

  Hyvää itsenäisyyspäivän aattoiltaa!

   

  Huomista juhlapäivää vietetään osakunnalla soihtukulkueen ja itsenäisyyspäivän juhlan merkeissä. Yhteislähtö soihtukulkueeseen järjestetään Hämiksen edestä klo 16.00, itse kulkue lähtee liikkeelle Hietaniemestä klo 17.00. Vaikka et osallistuisi illan pöytäjuhlaan, olet silti hyvin tervetullut liittymään kulkueeseen SatOlaisten kanssa! Yhteislähdöstä vastaa Aada Hakakoski, johon voi olla yhteydessä tarvittaessa, mutta myös SatOgramin avulla kannattaa yrittää löytää osakuntatoverit. Kulkue päättyy Senaatintorille, jossa on luvassa musiikkia ja puheita. Ohjelma Senaatintorilla päättyy noin klo 18.15 ja pöytäjuhlan cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.30. Jatkot alkavat Hämäläis-Osakunnalla noin puoliltaöin ja sisään pääsee klo 01 asti. Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin on otettu käyttöön koronapassi, joka tulee esittää sekä juhlaan että jatkoille osallistuessa. SatOn jäsenet pääsevät jatkoille sisään näyttämällä osakuntanauhan tai SatOn lukuvuositarran ja koronapassin.

  Keskiviikon osakuntailta järjestetään poikkeuksellisesti klo 18 Viikissä, sillä Kraati järjestää retken Viikin Valon juhlaan. Valon juhlassa on luvassa tuliteatteriesitys, juhlaan pääset tutustumaan tarkemmin täällä: https://www.mariabariccompany.com/valon-juhla. Viikkiin järjestetään yhteislähtö Hämikseltä klo 17.15, vaihtoehtoisesti voi saapua omatoimisesti Viikin Prisman edustalle hieman ennen klo 18, josta siirrytään yhdessä tapahtumapaikalle Maaherranpuistoon. Muistathan säänmukaisen pukeutumisen, sillä kyseessä on ulkotapahtuma!

  Osakuntaristeily tulee taas! Risteily järjestetään 8.-9.1.2022, ja lipunmyynti on auki nyt! Hyttipaikka maksaa 15 e, jonka lisäksi voi ostaa illallisbuffetin (34 e) tai aamiaisbuffetin (13 e). Risteily lähtee Länsisatamasta lauantaina 8.1. klo 18.30 ja saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaina 9.1. klo 16. Sunnuntai-aamuna on mahdollista käydä maissa Tallinnassa. Tapahtumaa järjestettäessä seurataan sekä Suomen että Viron koronatilannetta ja ohjeistuksia päivitetään niiden mukaan. Tarkemmat tiedot tapahtumasta täällä: https://fb.me/e/X6uAnYtE, lipun pääset ostamaan täältä: https://kide.app/events/03b07cdd-4a4d-4340-b562-4ce7a8153563.

   

  ma 6.12.

  • klo 16.00 yhteislähtö ylioppilaiden soihtukulkueeseen
  • klo 18.30 Itsenäisyyspäivän juhla
  • klo 19.15 maanantailenkki  

  ti 7.12.

  • klo 20.15 keskivartalotreeni Lastenlehdossa
    

  ke 8.12.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 18.00 Kraadin osakuntailta Viikissä

   

  to 9.12.

  Hämiksen pienoispistoolivuorot https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkNWAHcQFGSJ3vwv3ReVdyIU7WwLCvEuxXKWwJuFkBz-D_vg/viewform?gxids=7628

  pe 10.12.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 11.12.

  • ei mitään

  su 12.12.

  • klo 19.00 kuntopiiri Punaisessa Myllyssä

   

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • ke 15.12. klo 19.15 Osakunnan joulukuun kokous
  • 8.-9.1.2022 OYV:n osakuntaristeily: ”Kaipaavatko osakuntahaalarisi tuuletusta? Haluaisitko nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja Tallinnan nähtävyyksistä osakuntaseurassa? Tai haluatko vain esitellä tanssiliikkeitäsi laivan klubilla? OYV kutsuu sinut mukaan Osakuntaristeilylle 8.-9.1.2022! Liput (alkaen 15 e) ja lisätietoja löydät täältä: https://kide.app/events/03b07cdd-4a4d-4340-b562-4ce7a8153563 ja facebook-tapahtuman täältä: https://fb.me/e/X6uAnYtE.
  • 12.2.2022 Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti Vanhalla ylioppilastalolla: ”Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä kamariorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!” Lisätietoja löytyy täältä: https://fb.me/e/1fAvgzCR2!

   

  Mukavaa viikkoa!

   

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja Facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 49

  Hello!

  Tomorrow we celebrate the Independence Day of Finland. The Students’ Torchlight Procession leaves from Hietaniemi Cemetery at 17.00 and we will arrange a joint departure there from Häme Nation at 16.00. Even if you are not attending the party at the New Student House in the evening, come to the procession with other members of our Nation! The party starts at 18.30 and the afterparty starts around midnight at Häme Nation. The participants must present the official vaccination certificate in order to participate to the party and afterparty. The doors to the afterparty are open until 01.00, so make sure to be there before that! The members of our Nation get to enter the afterparty by showing the Nation’s ribbon or the academic year sticker.

  Wednesday’s Nation’s evening is somewhat exceptional: the evening starts at 18.00 in Viikki, where we get to enjoy a drama with music and fire. There is a joint departure to Viikki from Häme Nation at 17.15, but you can also go to Viikki’s Prisma and meet the others there a bit before 18.00. We will go to Maaherranpuisto together from Prisma.

  The Nations’ Cruise is back and bigger than ever! The cruise to Tallinn 8.-9.1.2022 gathers together people from different Nations. The berth at the cruise costs 15 euros and you can also buy a dinner buffet (34 euros) or a breakfast buffet (13 euros). The cruise leaves from the Länsisatama (West Port) on Saturday the 8th of January at 18.30 and comes back to Helsinki from Tallinn on Sunday the 9th at 16. The coronavirus situation in Finland and Estonia is taken into account in the arrangements and the event organizers follow the instructions of the authorities. You can buy your ticket here: https://kide.app/events/03b07cdd-4a4d-4340-b562-4ce7a8153563.

   

   

  Monday 6.12.

  • 16.00 a joint departure to the Students’ Torchlight Procession
  • 18.30 Independence Day Ceremony
  • 19.15 Monday run

  Tuesday 7.12.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 8.12.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 18.00 Nation’s evening in Viikki

  Thursday 9.12.

  Friday 10.12.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 11.12.

  • nothing

  Sunday 12.12.

  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

   

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

   

  Have a very nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!