Osakunnan viikot 50 ja 51 / Weeks 50 and 51

 • 12. joulukuuta 2021

  Hyvää iltaa ja tervetuloa vuoden viimeisen viikkotiedotteen pariin!

  Vuosi alkaa olla vähitellen taputeltu, joten seuraavat viikot ovat osakuntatoiminnan suhteen melko rauhallisia. Urheilutoiminta jatkuu tuttuun tapaan tiistaihin 21.12. saakka, jolloin järjestetään vuoden viimeinen keskivartalotreeni Lastenlehdossa. Keskiviikkona klo 19.15 osakuntabaarissa järjestetään vuoden viimeinen osakunnan kokous, jossa valitaan toimikuntien jäsenet ja apuhenkilöstö, täytetään muutamia virkoja ja käsitellään ensi vuoden talousarvio. Kannattaa siis tulla paikalle, kokouksen jälkeen on tarjolla tietysti okiruokaa!  Keskiviikkona klo 19 Hämiksellä järjestetään myös OYV:n syyskokous, jossa on mahdollisuus hakea OYV:n hallitukseen.

  Hallitus kokoustaa seuraavan kerran tiistaina klo 18.

   

  ma 13.12.

  • klo 19.15 maanantailenkki  

  ti 14.12.

  • klo 20.15 keskivartalotreeni Lastenlehdossa
    

  ke 15.12.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.00 OYV:n syyskokous
  • klo 19.15 joulukuun osakunnan kokous

   

  to 16.12.

  Hämiksen pienoispistoolivuorot https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkNWAHcQFGSJ3vwv3ReVdyIU7WwLCvEuxXKWwJuFkBz-D_vg/viewform?gxids=7628

  pe 17.12.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa

  la 18.12.

  • ei mitään

  su 19.12.

  • klo 14.00 RaHanPeSu
  • klo 19.00 kuntopiiri Punaisessa Myllyssä

   

  Viikko 51

  ma 20.12.

  • klo 19.15 maanantailenkki

  ti 21.12.

  • klo 20.15 keskivartalotreeni Lastenlehdossa

   

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

  • 8.-9.1.2022 OYV:n osakuntaristeily: ”Kaipaavatko osakuntahaalarisi tuuletusta? Haluaisitko nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja Tallinnan nähtävyyksistä osakuntaseurassa? Tai haluatko vain esitellä tanssiliikkeitäsi laivan klubilla? OYV kutsuu sinut mukaan Osakuntaristeilylle 8.-9.1.2022! Liput (alkaen 15 e) ja lisätietoja löydät täältä: https://kide.app/events/03b07cdd-4a4d-4340-b562-4ce7a8153563 ja facebook-tapahtuman täältä: https://fb.me/e/X6uAnYtE.
  • 12.2.2022 Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti Vanhalla ylioppilastalolla: ”Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä kamariorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!” Lisätietoja löytyy täältä: https://fb.me/e/1fAvgzCR2!

   

   

  Hyvää joulunodotusta!

   

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja Facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 50 (+51)

  Hello!

  This year is turning to its end and the holidays are ahead of us. On Wednesday we have our last Nation’s meeting of the year. On the meeting we’ll choose some officials, members to the committees and handle next years’ budget. There’s also food, so welcome there! Weekly sports events go on the same way as usual until Tuesday the 21st of December when the last exercise event takes place in Lastenlehto.

  Nation’s board has a meeting on Tuesday at 18.

   

   

  Monday 13.12.

  • 19.15 Monday run

  Tuesday 14.12.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 15.12.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s December meeting

  Thursday 16.12.

  Friday 17.12.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama

  Saturday 18.12.

  • nothing

  Sunday 19.12.

  • 19.00 light exercise in Punainen mylly

  Monday 20.12.

  • 19.15 Monday run

  Tuesday 21.12.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

   

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

   

  Merry Christmas and a happy New Year!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!