Jäsensihteerin päivystykset ja Tammilankku

 • 13. tammikuuta 2022

  Moi, hyvää alkanutta viikkoa ja vuotta 2022!

   
  Vaikka Osakunnan viikkotoiminta onkin tauolla on mieltä mahdollista kohottaa ottamalla osaa Tammilankkuun. Haaste kestää koko tammikuun. Ole siis tammikuun aikana lankussa yhteensä 60 minuuttia eli esimerkiksi kaksi minuuttia päivässä, 15 minuuttia viikossa tai vaikka kahdeksan sekuntia tunnissa. Kaikki aika ja variaatiot lasketaan. Muista pitää kirjaa suorituksista. Linkki tapahtumaan Facebookissa: https://fb.me/e/4So15WDY0 
   
  Ja mikäli on asiaa jäsensihteereille päivystävät he tuttuun tapaan SatO:n toimistolla Hämäläis-Osakunnan tiloissa viidennessä kerroksessa keskiviikkoisin klo 18.0018.30. 
   
  Tulossa:
  -keskiviikkona 26.1. klo 19.15 Osakunnan tammikuun kokous
  -hallitus kokoustaa seuraavan kerran torstaina 20.1.
  -12.2. Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti Vanhalla ylioppilastalolla: ”Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä kamariorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!” Lisätietoja löytyy täältä: https://fb.me/e/1fAvgzCR2!
   
   
  Toivottavasti päästään palaamaan normaaliin viikkotoimintaan <wbr></wbr>mahdollisimman pian. Osakunnan hallitus seuraa koronatilannetta koskevia ohjeita sekä suosituksia ja tiedottaa muutoksista. Pysykää terveinä ja muistakaa nauttia talvesta😄❄⛄
  Terkuin
  Afrin, tiedotussihteeri
   
   
  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”! Kannattaa ottaa myös seurantaa @aito.karhu 🐻 
  Twitter löytyy @satolaiset.
   
   
  SHORTLY IN ENGLISH
   
  Hi! Hope you are having a good start for the week😄❄
   
  Traditional weekly activities at the Nation are canceled due to the covid situation. Luckily you can still take part in Tammilankku. Tammilankku is an exercise challenge and the idea is to do  the plank exercise for 60 minutes in total during January. Remember to keep track of how long you have done the plank in total.  Facebook page of the event: https://fb.me/e/4So15WDY0 
   
  On Wednesdays the membership secretary is available at the office from 6pm to 6.30pm. The office is currently found on the fifth floor of Tavastia Nation. 
   
  Upcoming events: 
  -Nation's meeting will be held on the 26th of January 
  -Nation's board has a meeting on the 20th of January
  -Multiple students nations are organizing a concert at the Old Student House on the 12th of February, Facebook event: https://fb.me/e/1fAvgzCR2
   
  Have a nice week and remember to enjoy the winter⛄
  -Afrin, tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi 
   
  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”! Our mascot can also be found on Instagram @aito.karhu🐻 
  Twitter is @satolaiset.