Eevan rahaston stipendihaku on auki NYT 4.2.2022 - 4.3.2022 kello 23:59

 • 4. helmikuuta 2022

  Hei osakuntalaiset!

   
  Eevan rahaston apurahahaku on avattu 4.2.2022 ja hakuaika päättyy 4.3.2022 kello 23:59
   
  Eevan rahaston hakukuulutus

  Eevan rahastosta, jonka tarkoituksena on antaa taloudellista tukea Satakuntalaiseen Osakuntaan kuuluville opiskelijoille, jaetaan 1-3 kappaletta noin 300-500 euron apurahaa. Hakemukset osoitetaan Eevan rahaston stipendineuvostolle.

  Hakemuksesta tulee käydä ilmi taloudellinen tilanne, osakunta-aktiivisuus ja opintomenestys. Opintosuoritusotteen lisäksi hakemukseen liitetään myös Verohallinnon myöntämä vuoden 2020 verotustodistus sekä hakijan että puolison osalta.
   
  Hakuohjeet
   

  Lähetä hakemus liitteineen 4.3.2022 kello 23:59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: taloudenhoitaja@satakuntatalo.fi.

  Hakemus on lähetettävä yhtenä sähköpostiviestinä, jonka otsikko on "Eevan rahasto – Apurahahakemus".

  Liitä hakemukseesi erillisinä liitetiedostoina:

  1. vapaamuotoinen ja hyvin perusteltu hakemus, josta käy ilmi hakemasi rahasumma
  1. tiedot opintosuorituksista yliopiston tai muun oppilaitoksen järjestelmästä (epävirallinen opintosuoritusote Sisusta hyväksytään)
  1. täytetty apurahalomake, jonka saat ladattua tästä linkistä.
  2. Verohallinnon myöntämä vuoden 2020 verotustodistus sekä hakijan että puolison osalta.
  Jokaisen liitetiedostojen on oltava pdf-muodossa ja nimetty alkamaan rahaston nimellä ja hakijan nimellä (esim. Eeva_Ossi_Opiskelija_<wbr></wbr>opintosuoritusote.pdf). Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
   
  Rekisteri- ja tietosuojaseloste
   
  Satakuntalaisten Osakunnan hallinnoimien apurahoja myöntävien rahastojen apurahahaussa ja apurahojen myöntämiseen liittyvissä asioissa sovelletaan tästä linkistä ladattavaa rekisteri- ja tietosuojaselostetta.  Tätä rekisteri- ja tietosuojaselostetta ei sovelleta osana Helsingin yliopiston rahastoja toimivaan Suoma Loimaranta-Airilan rahastoon.
   
  Ongelmatilanteissa
   
  Kaikissa ongelmatilanteissa tai kysymyksissä olethan yhteydessä minuun, osakunnan taloudenhoitajaan (taloudenhoitaja@satakuntatalo.fi). Lisäksi minut tavoittaa nopeasti pikaviestimissä: Iikka Terho (0400 321 380).
   
  ---
  Ystävällisin terveisin,
  Iikka Terho
  Taloudenhoitaja 2022
  Satakuntalainen Osakunta