Karhuhiihto / Skiing event

 • 3. helmikuuta 2022
  Briefly in English below
   
  Helmikuun urheiluaktiviteetteihin lisäystä!
   

  Perinteinen Karhuhiihto palaa 25.-27.2. kun pääsemme hiihtämään edellisestä ystävyyskunnasta Raumalta nykyiseen eli Kokemäelle. Välissä pysähdymme yöpymään Eurassa. Lauantain ja sunnuntain aikana hiihdettävää kertyy yhteensä noin 55-60 km. Vaikka hiihto olisikin jäänyt viime aikoina taka-alalle, ei huolta! Tahti tulee määräytymään sään ja hiihtäjien mukaan (ja taksilla pääsee, jos voimat loppuvat). Urheilun ja hauskanpidon lisäksi tapahtuman aikana toimitetaan kunnille Karhuviesti. Hintaa hiihdolle kertyy noin 30€ / osallistuja (huolto, mahdolliset muut ruokailut tai hiihdon aikaiset taksimatkat). Eikä tässä vielä kaikki! Karhuhiihdossa on mukana myös upea huoltotiimi. Huoltotiimi tarvitsee kaksi autoa, mielellään pakettiauton tavaroiden kuljetukseen sekä henkilöauton osallistujien kuljettamiseen tarvittaessa. Olisi hyvä jos huoltotiimissä olisi neljä henkilöä, jolloin kenenkään ei tarvitsisi toimia yksin ja huollot sujuisivat joustavasti. Huoltajat nopeuttavat aamun lähtöä ja auttavat esimerkiksi eväiden ja tiskien sekä suksien rasvauksen kanssa. Karhuhiihto on luonnollisesti huoltotiimille ilmainen. Jos olet kiinnostunut huoltamisesta laita sähköpostia urheiluohjaajalle: urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi Aikataulu näyttää seuraavanlaiselta: Perjantai: - Saapuminen Raumalle ja yöpyminen myöhemmin tarkentuvassa sijainnissa Lauantai: -lähtö aikaisin aamulla Raumalta -Yöpyminen Eurassa Sunnuntai: -lähtö Eurasta -saapuminen iltapäivällä Kokemäelle, itsensä ja hiihtokavereiden onnittelu selviytymisestä Osallistujat (sekä hiihtäjät että huoltajat) hoitavat ja maksavat itse matkansa kohteeseen ja kotiin. Kimppakyydeistä yms. voidaan sopia myöhemmin osallistujien kesken Lisätietoa majoituksesta, ruokailusta ja varusteista tulossa osallistujille lähiaikoina! Ilmoittautumislinkki julkaistaan pian tiedotuslistalle ja Osakunnan sosiaalisen median kanavissa.

  Jos on kysymyksiä voi ottaa yhteyttä urheiluohjaaja Gerdaan: urheiluohjaaja@satakuntatalo.<wbr></wbr>fi
   
  Linkki tapahtumaan Facebookissa: https://fb.me/e/224E5f5B5
   

  Mitä?: Karhuhiihto maakunnassa

  Missä?: Rauma -> Kokemäki

  Milloin?: 25.-27.2.2022

  Mitä maksaa?: osallistujille noin 30 e

  Mitä päälle?: Keliin ja hiihtoon sopiva vaatetus!

   
  Urheilutoimikunnan puolesta
  Afrin, tiedotussihteeri
  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi
  ----
   
  Hi!
  Our student nations traditional skiing event is back! The event is called Karhuhiihto. We will ski from Rauma to Kokemäki. The total amount of skiing will be about 55–60 km but weather and the skiers have their say to this. So no worries if it has been a while since your last ski trip. Total cost of the event will be around 30 euros per skier (including food, maintenance and possible taxi journeys).
   
  There will also be an amazing maintenance team in Karhuhiihto as well! So if you don’t like to ski but want to participate, this is a perfect job for you. An ideal amount of people for this task will be four, so no one needs to work alone. The maintenance team will help with food and transport. Karhuhiihto will of course be free for the maintenance team. If you want to join the maintanance team please contact Gerda via email urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi
   

  Karhuhiihto will be held on the 25th of February until the 27th of February and the schedule looks more or less like this:

   

  Friday the 25th

  arriving to Rauma and staying the night there

   

   Saturday the 26th

  departure from Rauma early in the morning

  staying the night in Eura

   

  Sunday the 27th

  -departure from Eura

  -arriving to Kokemäki in the afternoon, congratulating each other for making it

   

  The part-takers (the skiers and the maintenance team members) will arrange and pay their trips to Satakunta and back to Helsinki. Carpools etc can be discussed later. Participants will get more information about lodging, eating and equipment later.

   

  Facebook event for Karhuhiihto: https://fb.me/e/224E5f5B5

   

  Registration will open soon and the link for registration will be send to this emailing list and it will also be published in nations website and social medias. 

   

  Contact Gerda via e-mail urheiluohjaaja@satakuntatalo.fi if you have any questions.

   

  What?: Karhuhiihto (the bear-ski) in the Satakunta region

  Where?: Rauma ->  Kokemäki

  When?: 25.-27.2.2022

  How much does it cost?: around 30 euros

  What to wear?: Something practical and suitable for skiing

   

  On behalf of the sports committee

  Afrin, tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo<wbr></wbr>.fi