Osakunnan viikko 12 / Nations week 12

  • 20. maaliskuuta 2022
Heipä hei
 
Pitäkäähän hatuistanne kiinni sillä tulevalla viikolla mennään, on nimittäin tullut aika juhlistaa kunnioitettavan iän saavuttavaa Osakuntaamme! Viikko aloitetaan hiomalla tanssiaskeleet kuntoon tanssiharjoitusten merkeissä Hämäläis-Osakunnan osakuntabaarissa kello 18:00 alkaen. Tanssiharjoituksien jälkeen voikin suunnata suoraan maanantailenkille nauttimaan keväisestä Helsingistä. Tiistaina ohjelmassa legendaarinen, unohtuman ja oleellinen osa vuosijuhlaviikon kokemusta eli Kultaisen Kolmion Appro, joka tunnetaan myös nimellä KKA. Keskiviikkokaan ei jätä ketään kylmäksi, kun Osakunnan maaliskuun juhlakokouksessa kuullaan muun muassa hallituksen puheenjohtajan puhe Osakunnan tilasta, onnitellaan stipendien saajia sekä päätetään vuoden 2023 pääjuhlien päivämääristä. Varjovuosijuhlia vietetään tuttuun tapaan perjantaina ennen varsinaisia vuosijuhlia, ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/varjovuju22/Lauantaina juhlitaan tietysti vuosijuhlia Astoria-salissa sekä jatkoillaan aamuun asti Hämäläis-Osakunnan tiloissa. Viikon kruunaa upea, ennennäkemätön, sensationaalinen Sillis Hämäläis-Osakunnan osakuntabaarissa kello 12:00 alkaen! Silliksen hinta paikan päällä maksettuna 12€
 
Vuosijuhlaviikon tapahtumat löytyvät myös kokonaisuudessaan Facebookista: https://fb.me/e/11DjbZX2V
Lisätietoja Kultaisen kolmion Approsta löytyy helposti: https://fb.me/e/1M5YH8kjY
 
Viikko 12:
 
Maanantai 21.3.
-klo 18.00 tanssiharjoitukset 
-klo 19.15 maanantailenkki 10 km, lähtö Hikiältä
 
Tiistai 22.3.
-klo 17.30 KKA eli Kultaisen Kolmion Appro
-klo 20.15 keskivartalotreeni Baanalla/Porkkalankadun sillan alla tai yhteislähdöllä Hikiältä klo 20.00
 
Keskiviikko 23.3.
-klo 18-18:30 jäsensihteerin päivystys
-klo 19.15 Juhlakokous eli maaliskuun Osakunnan kokous
 
Torstai 24.3.
-vuosijuhliin valmistautumista ja juhlakunnon treenaamista
 
 
Perjantai 25.3.
-klo 18.30 Varjovuosijuhlat
 
Lauantai 26.3.
-SatO 368. vuosijuhla sekä jatkot Hämäläis-Osakunnan tiloissa
 
Sunnuntai 27.3.
-klo 12.00 alkaen Sillis Osakuntabaarissa
-klo 14 RaHaPeSu
-klo 19.00 kuntopiiri Punaisessa Myllyssä 
 
 
Muistetaan tulla paikalle vain terveenä ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Myös satolaisia koskevat Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. 
 
Tulevia tapahtumia:
-Keilausta Ruusulan Keilahallilla 29.3. klo 18. Ilmoittautuminen ja lisätiedot https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/keilaexcu/ 
-Kauan odotettu Kuraattorinvaihtokaronkka 1.4. (HUOM! HUOM! Päivä muuttunut.)
-Suursitsit 28.5. https://fb.me/e/2Wsu1TVk6
-10.9. (HUOM! Päivä muuttunut.) Yhteisosakuntalain<wbr></wbr>en sitsilaulukonsertti Vanhalla ylioppilastalolla: ”Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä kamariorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!” Lisätietoja löytyy täältä: https://fb.me/e/1fAvgzCR2!
 

 

Juhlavaa viikkoa!

Afrin Sarasvirta

Satakuntalaisen Osakunnan tiedotussihteeri 2022

tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

 

Satakuntalainen Osakunta

Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

Huom! Poikkeuksellisesti postiosoite on 31.7.2022 asti Urho Kekkosen katu 4-6A, 00100 Helsinki

 

 

Verkkosivut  Facebook  Instagram  Twitter

P.S. Kannattaa ottaa myös seurantaa @aito.karhu 🐻 

 

---

 

Hello there!

The upcoming week will be especially exciting since we are celebrating the anniversary of Satakunta Nation. You can start the week off by practicing some academic dances. The dance practice will be held on the first floor of Tavastia Nation. On Tuesday it will be the time for the traditional anniversary week appro a.k.a Kultaisen Kolmion Appro (=The Golden Triangle Bar Hopping). Wednesday we will have Nation's general meeting. This time the meeting will be held at Tavastia Nation, first floor. On Friday it is time for Varjovuosijuhlat. Varjovuosijuhlat is a table partywhere we will get to know our guests from Uppsala (Gästrike-Hälsinge Nation) and Tartu ( Üliõpilaste Selts Raimla).We will also share our traditions about songs and traditions here at SatO. Come and join us, the registration is still open here!  From that link you can also find more information about the event. And on Saturday it's time for the big anniversary party :) You can also join the afterparty even if you don't attend the anniversary celebration. The afterparty will be at Tavastia-Nation. The anniversary week will end on Sunday when we will gather together for a Sillis-breakfast. The Sillis will start at 12pm on the first floor of Tavastia Nation. Sports activies will be held normally. On Monday and Tuesday the start for the sport activies will be from Hikiä (fifth floor of Tavastia Nation) and on Sunday the excercise class will be held on the fourth floor of Tavastia Nation. Come join us for some running or exercise class :) 

 

Facebook event for the anniversary week: https://fb.me/e/11DjbZX2V

More information about the appro: https: //fb.me/e/1M5YH8kjY

 

Week 12:

 
Monday 
-18.00 dance practice at Tavastia Nation first floor
-19.15 Monday run 10 km, starting from Hikiä
 
Tuesday
-17.30 anniversary week appro a.k.a Kultaisen Kolmion Appro
-20:00 Core workout outside, starting from Hikiä
 
Wednesday
-18.00-18.30 membership secretary available at the office
-19.15 Nation's general meeting
 
Thursday
-nothing
 
 
Friday
-18.30 Varjovuosijuhlat, a sittning party
 
Saturday
-Satakunta Nation 368th anniversary party and after party
 
Sunday
-12.00 Sillis-breakfast
-14.00 board games
-19.00 Circuit training in Punainen Mylly 
 
Remember to stay home if you are feeling sick and always have good hand hygiene. If you have any questions feel free to ask :)
 
Upcoming events:  
-Bowling excursion on the 29th of March, registration https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/keilaexcu/ 
-Suursitsit a.k.a. a big sitting party on the 28th of May https://fb.me/e/2Wsu1TVk6
-Multiple students nations are organizing a concert at the Old Student House on the 10th of September, Facebook event: https://fb.me/e/1fAvgzCR2 

 

 

Have a great week!

Afrin Sarasvirta

tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

 

Satakuntalainen Osakunta

Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

Temporary address until 31.7.2022 Urho Kekkosen katu 4-6A, 00100 Helsinki

 

 

Website  Facebook  Instagram  Twitter

P.S. Our mascot can also be found on Instagram @aito.karhu🐻