Osakunnan viikko 14 / Nations week 14

 • 5. huhtikuuta 2022
  Moi! 
  Tällä viikolla urheilutoiminnassa maanantailenkki, keskivartalotreeni sekä kuntopiiri. Keskiviikkona on vuorossa Kiva-kerhon osakuntailta ja torstaina päästään virittäytymään hyvinvointihuhtikuuhun. Torstaituokioiden teemat keskittyvätkin huhtikuussa siis omaan hyvinvointiin ja siihen, miten sitä voisi parantaa. Tulevissa tapahtumissa on aika suunnata katseet kohti vappua! Ilmoittautuminen upeille SatO-VSO vappusitseille on auki osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScac8LmCojJnfnLDVY8RPqUX6k9F97dI7If48sGRjwvFi6yvQ/viewform. Samaisen linkin takaa löytyy myös lisätietoja. Hämiksen Wappua vietetään 30.4. Liput Hämiksen Wappuun ovat loppuunmyydyt, mutta ilmoittautumalla nakkeilemaan pääsee vielä mukaan :) Nakkilista: https://forms.gle/FvkDGESVPA5AHsARA
   
  Viikko 14:
   
  Maanantai 4.4.
  -klo 19.15 maanantailenkki 10 km, lähtö Hikiältä
   
  Tiistai 5.4.
  -klo 20.15 keskivartalotreeni Baanalla/Porkkalankadun sillan alla tai yhteislähdöllä Hikiältä klo 20.00
   
  Keskiviikko 6.4.
  -klo 18-18:30 jäsensihteerin päivystys
  -klo 19.15 KiKen osakuntailta
   
  Torstai 7.4.
  -klo 19.00 torstaituokio
   
   
  Perjantai 8.4.
  -ei mitään? Ei mitään. 
   
  Lauantai 9.4.
  -ei mitään, kivaa lauantaita :)
   
  Sunnuntai 10.4.
  -klo 14.00 RaHaPeSu
  -klo 19.00 kuntopiiri Punaisessa Myllyssä 
   
   
  Muistetaan tulla paikalle vain terveenä ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Myös satolaisia koskevat Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. 
   
  Tulevia tapahtumia:
  -Hämiksen wappu 30.4. Nakkilista: https://forms.gle/FvkDGESVPA5AHsARA
  -Suursitsit 28.5. https://fb.me/e/2Wsu1TVk6
  -10.9. (HUOM! Päivä muuttunut.) <wbr></wbr>Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti Vanhalla ylioppilastalolla: ”Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä kamariorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!” Lisätietoja löytyy täältä: https://fb.me/e/1fAvgzCR2!
   

   

  Kivaa viikkoa!

  Afrin Sarasvirta

  Satakuntalaisen Osakunnan tiedotussihteeri 2022

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  Satakuntalainen Osakunta

  Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

  Huom! Poikkeuksellisesti postiosoite on 31.7.2022 asti Urho Kekkosen katu 4-6A, 00100 Helsinki

   

   

  Verkkosivut  Facebook  Instagram  Twitter

  P.S. Kannattaa ottaa myös seurantaa @aito.karhu 🐻

   


  ---

   

   

  Hello there!

   

  This week we will have sport activities on Monday, Tuesday and Sunday. On Monday and Tuesday the start for the sport activies will be from Hikiä (fifth floor of Tavastia Nation) and on Sunday the excercise class will be held on the fourth floor of Tavastia Nation. Come join us for some running or exercise class :). On Wednesday there will be a Nation's evening. And on Thursday's get together we will start this months get togethers with topics that are related to wellbeing. Also now is a good time to see what "vappu" a.k.a first of May has to offer! On Friday 29th of April you can join for vappusitsit, a sittning party. Registration https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScac8LmCojJnfnLDVY8RPqUX6k9F97dI7If48sGRjwvFi6yvQ/viewform. And 30th of April there will be a vappu event at Tavastia Nation. The tickets are sold out, but you can get in by helping to organize the event. More info about organizing this event https://forms.gle/FvkDGESVPA5AHsARA

   

  Week 14:

   
  Monday 
  -19.15 Monday run 10 km, starting from Hikiä
   
  Tuesday
  -20:00 Core workout outside, starting from Hikiä
   
  Wednesday
  -18.00-18.30 membership secretary available at the office
  -19.15 Nation's evening 
   
  Thursday
  -19.00 Thursday get-together: wine, tea, good company and interesting discussions 
   
   
  Friday
  -nothing, have a nice Friday
   
  Saturday
  -nothing, take it easy :)
   
  Sunday
  -14.00 Board games
  -19.00 Circuit training in Punainen Mylly 
   
  Remember to stay home if you are feeling sick and always have good hand hygiene. If you have any questions feel free to ask :)
   
  Upcoming events:  
  -Hämiksen Wappu 30th of April https://forms.gle/FvkDGESVPA5AHsARA
  -Suursitsit a.k.a. a big sitting party on the 28th of May https://fb.me/e/2Wsu1TVk6

  -Multiple students nations are organizing a concert at the Old Student House on the 10th of September, Facebook event: https://fb.me/e/1fAvgzCR2 

   

   

  Have a nice week!

  Afrin Sarasvirta

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  Satakuntalainen Osakunta

  Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

  Temporary address until 31.7.2022 Urho Kekkosen katu 4-6A, 00100 Helsinki

   

   

  Website  Facebook  Instagram  Twitter

  P.S. Our mascot can also be found on Instagram @aito.karhu🐻