Osakunnan viikko 17 / Nations week 17

 • 2. toukokuuta 2022

  Moi!

  Vappu tulee, oletko valmis? Tällä viikolla elämää vauhdittavat viikkoliikunnatleffakerhon osakuntailtatorstaituokio sekä huikean hervottoman hilpeät vapputapahtumat🎉 <wbr></wbr>Osakuntaillassa katsellaan porilaista elokuvaa ja torstaituokiossa keskustellaan alkoholinkäytöstä ja siihen liittyvästä vastuullisuudesta. Torstaituokioon kannattaa ottaa mukaan myös haalarit, ompelematta olevat merkit sekä ompelutarvikkeet. Osakunnan vapputapahtumat alkavat perjantaina SatO:n ja VSO:n yhteisillä vappusitseillä. Lauantaiaamu alkaa perinteiseen tapaan aamukossulla Lastenlehdossa, jossa maistellaan isännän simaa (hmm nam?). Tarjolla sekä alkoholillinen että alkoholiton versio. Päivää jatketaan piknikillä, mukaan oma viltti sekä juomaa ja ruokaa. Piknikille voi ottaa mukaan myös pihapelejä. Päivän edetessä on vuorossa Apollon lakitus. Lakituksen jälkeen puistossa Emil Cedercreutzin säätiön tarjoama kuohuviinitarjoilu. Pssst😉 Ylioppilaslakin saa kuraattorin luvalla laittaa päähän halutessaan jo Apollon lakituksen jälkeen, mutta saa myös odottaa Mantan lakitukseen. Apollon lakituksen jälkeen tarjolla emännistön tekemiä munkkeja sekä simaa (No nam!). Ja Mantasta puheen ollen... Mantan lakitukseen onkin yhteislähtö Hämiksen edestä! Seuraamalla Isäntää ja Osakunnan lippua löytää turvallisesti Espalle Havis Amandan lakitusta katsomaan. Ilta jatkuu vapaamuotoisella jatkoilulla :) Sunnuntaita vietetään Ullanlinnanmäellä Kaivopuistossa. Ulliksella luvassa rentoutumista, vapputunnelmaa sekä sillisPiknikpaikan koordinaatit ovat 60.155008, 24.955909. Paikalle saa saapua oman aikataulun mukaan, Satogram auttaa tarvittaessa suunnistuksessa. Mukaan kannattaa ottaa piknik-viltti/alusta, ruokaa ja juomaa oman maun mukaan. Haalarit ja yo-lakki ovat perinteinen, mutta ei suinkaan pakollinen, asuvalinta. 
   
  Viikko 17:
   
  Maanantai 25.4.
  -klo 19.15 maanantailenkki 10 km, lähtö Hikiältä
   
  Tiistai 26.4.
  -klo 20.15 keskivartalotreeni Baanalla/Porkkalankadun sillan alla tai yhteislähdöllä Hikiältä klo 20.00
   
  Keskiviikko 27.4.
  -klo 18-18:30 jäsensihteerin päivystys
  -klo 19.15 Leffakerhon osakuntailta Ratinassa
   
  Torstai 28.4.
  -klo 19.00 torstaituokio Sillanpäässä
   
  Perjantai 29.4.
  -SatO-VSO Vappusitsit
   
  Lauantai 30.4.
  -klo 9.33.33.33 Aamukossu Lastenlehdon puistossa
  -klo 11-15 piknik Lastenlehdossa 
  -klo 15 Apollon patsaan lakitus
  -klo 17 yhteislähtö Mantan lakitukseen Hämiksen edestä
   
  Sunnuntai 1.5.
  -klo 10 yhteislähtö Hämiksen edestä Ullanlinnanmäelle 
  -klo 19.00 kuntopiiri Punaisessa Myllyssä
   
   
  Tulevia tapahtumia:
  -Suursitsit 28.5. https://fb.me/e/2Wsu1TVk6
  -10.9. (HUOM! Päivä muuttunut.) <wbr></wbr>Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti Vanhalla ylioppilastalolla: ”Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä kamariorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!” Lisätietoja löytyy täältä: https://fb.me/e/1fAvgzCR2!
   
   

  Kohti vappua ja sen yli!

  Afrin Sarasvirta

  Satakuntalaisen Osakunnan tiedotussihteeri 2022

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  Satakuntalainen Osakunta

  Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

  Huom! Poikkeuksellisesti postiosoite on 31.7.2022 asti Urho Kekkosen katu 4-6A, 00100 Helsinki

   

   

  Verkkosivut  Facebook  Instagram  Twitter

  P.S. Kannattaa ottaa myös seurantaa @aito.karhu 🐻

   

   

  ----

   

   

  Hi! 

  This week will be full of events :) All the normal weekly activities will be held as usual, meaning sport activitiesNation's evening and Thursday's get together. On Wednesday's Nation's evening we will be watching a movie and the theme for Thursday's discussions is alcohol use and the responsibilities that come along with that. Nations May Day activities will start on Friday with a sittning party if you have registered for that. On Saturday we will gather to Lastenlehto park and there will be some drinks anThe crowning of the statue. You can also take some food, drinks and something to sit on the ground since we will have a picnic. After that we will leave to see the crowning of Manta, the Havis Amanda statue. Sunday will be a very relaxed day, we will go to Ullanlinnanmäki and there will be some foods and you can once again take your own picnic supplies with you :) A traditional choise of clothing is usually student overalls and a student cap, but not mandatory at all. Come join us for May Day celebrtions😍

   

  Week 17:

   
  Monday 
  -19.15 Monday run 10 km, starting from Hikiä
   
  Tuesday
  -20:00 Core workout outside, starting from Hikiä
   
  Wednesday
  -18.00-18.30 membership secretary available at the office
  -19.15 Nation's evening 
   
  Thursday
  -19.00 Thursday get-together: wine, tea, good company and interesting discussions 
   
   
  Friday
  -a sittning party (if you have registered) 
   
  Saturday
  -9.30 drinks at Lastenlehto park (yes in the morning time)
  -11-15 picnic at Lastenlehto park 
  -15.00 the crowning of statue in Lastenlehto park
  -17.00 joint departure to the crowning of Manta, the Havis Amanda statue (we will meet in front of Tavastia Nation)
   
  Sunday
  -10.00 joint departure to Ullanlinnanmäki (we will meet in front of Tavastia Nation)
  -19.00 Circuit training in Punainen Mylly 
   
   
  If you have any questions feel free to ask :)
   
  Upcoming events:  
  -Suursitsit a.k.a. a big sitting party on the 28th of May https://fb.me/e/2Wsu1TVk6

  -Multiple students nations are organizing a concert at the Old Student House on the 10th of September, Facebook event: https://fb.me/e/1fAvgzCR2 

   

   

  Have a nice week!

  Afrin Sarasvirta

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  Satakuntalainen Osakunta

  Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

  Temporary address until 31.7.2022 Urho Kekkosen katu 4-6A, 00100 Helsinki

   

   

  Website  Facebook  Instagram  Twitter

  P.S. Our mascot can also be found on Instagram @aito.karhu🐻