Osakunnan viikko 46 / Nations week 46

 • 14. marraskuuta 2022

  Moi, 

  tällä viikolla ohjelmassa muun muassa Virkoja ja viiniä -osakuntailta sekä perjantaina yhteisosakuntalaiset Kotibileet! Ja paljon muuta :)
  Viikkoliikunnat liikuttavat osakuntalaisia maanantaina, tiistaina ja sunnuntaina. Lähtö Maanantailenkille <wbr></wbr>tapahtuu Malminkadun ja Lapinrinteen risteyksestä ja lenkin jälkeen on tarjolla iltapalaa sekä saunom<wbr></wbr>ismahdollisuus Hämäläis-<wbr></wbr>Osakunnalla. Huonon sään sattuessa Keskivartalotreeni ja Kuntopiiri pidetään kuntosalilla, muussa tapauksessa ollaan edelleen Lastenlehdon puistossa. Kuntosali sijaitsee Satakuntatalon kellarissa ja on tällä hetkellä vielä väliaikaisessa tilassa. Keskiviikon osakuntaillassa nautitaan viinistä ja tutustaan virkoihin. Kannattaa saapua paikalla ja kysellä vanhoilta virkailijoilta lisätietoja itseä kiinnostavista viroista. Lisätietoja löytyy myös pääsihteerin lähettämästä tiedotteesta. Torstaituokio pidetään C6:ssa. Perjantaina kannattaa saapua talolle juhlimaan Kotibileitä yhdessä VSO:n ja ESON:n kanssa. Myös excursioita on tulossa runsaasti. Tiistaina 15.11. on mahdollisuus lähteä tutustumaan Synagogaan, ilmoittautuminen:  https://<wbr></wbr>satakuntalainenosakunta.fi/fi/<wbr></wbr>ilmo/synagoga22/ . Urheilutoimikunnan mukana pääsee testailemaan Aerial-joogaa, ilmoittautuminen löytyy  https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/aerial22/. Vierailu Kissakahvilaan on sovittu 24.11. illalle, ilmoittautumisesta tulossa lisätietoa pian. 
  Myös Satosemmat ovat palanneet ja tällä kertaa ensimmäisessä Satosemmassa pääsemme kuulemaan Inspehtorimme ja farmasian tiedekunnan dekaanin Jari Yli-Kauhaluoman tutkimuksesta. Tilaisuudessa on tarjolla viiniä. Maraton Marraskuu on käynnissä ja kisa kuljetuista kilometreistä käy kuumana, osallistuminen onnistuu laittamalla nimensä Viisin ilmoitustaululla olevaan tai listaan tai osoitteessa  https://docs.google.com/spreadsheets/d/11GcF40fGL5fPL8OlIp4oe9BETTz4O9lz/edit#gid=1779496016
   
  Hallitus kokoustaa seuraavan kerran 28.11. 
   
  Maanantai
  -klo 18 Satosemma Viisissä
  -klo 19.15 Maanantailenkki 10 km 
   
  Tiistai
  -klo 15 Excursio Synagogaan 
  -klo 20.15 Keskivartalotreeni Lastenlehdossa
   
  Keskiviikko
  -klo 18.00 - 18.30 jäsensihteerin päivystys 
  -klo 18.00 - 18.30 AJK:n päivystys
  -klo 19.15 Osakuntailta Viisissä 
   
  Torstai
  -klo 19.15 Torstaituokio, C6
   
  Perjantai
  -klo 19 Kotibileet (sisäänpääsy fukseille klo 19 eteenpäin, muille klo 22)
   
  Lauantai 
  -ei mitään, vietä kiva lauantai
   
  Sunnuntai
  -klo 19.15 Kuntopiiri Lastenlehdossa 
   
  Tulevia tapahtumia:
  -23.11. Marraskuun kokous
  -24.11. Kissakahvila excursio
  -27.11. Aerial-jooga excursio
  -Satosemmat 28.11. ja 5.12. 
   

  Kivaa viikkoa!

  Afrin Sarasvirta

  Satakuntalaisen Osakunnan tiedotussihteeri 2022

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  Satakuntalainen Osakunta

  Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

   

   

  Verkkosivut  Facebook  Instagram  Twitter

  P.S. Kannattaa ottaa myös seurantaa @aito.karhu 🐻

   

   

  ---

   

   

  Hi!

  Another week has started again and this week we will have plenty to do. Weekly sport activities are held as usual. Monday run will be 10 km to Seurasaari and back. Run will start from the crossing of Malminkatu and Lapinrinne. After the run there will be some snacks and sauna available at Tavastia Nation. On Wednesday we will have nations evening, come join us. Thursday get-together will be held as usual. If the weather is bad the sport activities on Tuesday and Sunday will be held indoors. On Friday there will be a party in Viisi, starting 7pm. We also have plenty of excursion coming up, you can join by registering with the following links: https://<wbr></wbr>satakuntalainenosakunta.fi/fi/<wbr></wbr>ilmo/synagoga22/   (Synagoga visit) and https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/aerial22/ (Aerial yoga). Information about visiting the cat cafe will come soon. On Monday there will be seminar presentation in Viisi. And two other seminars will be held later this year. In the seminars people will be presenting something related to their field of studies. 

  Marathon month is going on and you can join by writing your name on the list that can be found in Viisi or by using the following link, https://docs.google.com/spreadsheets/d/11GcF40fGL5fPL8OlIp4oe9BETTz4O9lz/edit#gid=1779496016.

   

  Monday

  -18.00 Seminar presentation in Viisi

  -19.15 Monday run 5km, start from Satakuntatalo

   

   

  Tuesday

  -15.00 Excusrion to Synagoga

  -20.15 core workout in Lastenlehto park

   

  Wednesday

  -18.00-18.30 membership secratary available at the office 

  -18-18:30 the people running the housing are available at the office

  -19.15 Nation's evening in Viisi

   

  Thursday

  -19.15 Thursday get-together: wine, tea, good company and interesting discussions, location C6

   

  Friday

  -19.00 a party in Viisi 

   

  Saturday

  -nothing, take it easy

   

  Sunday

  -19.15 circuit training in Lastenlehto park

   

  Upcoming events: 

  -23.11. Nations meeting
  -24.11. Cat cafe excursion
  -27.11. Aerial yoga excursio
  -Seminar presentations 28.11. ja 5.12.
   

  If you have any questions about the events please don't hesitate ask. I am more than happy to explain and tell more :) You can for instance send an email or a text on Telegram. 

   

  Have a nice week!

  Afrin Sarasvirta

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  Satakuntalainen Osakunta

  Lapinrinne 1 A 8, 00180 Helsinki

   

   

  Website  Facebook  Instagram  Twitter

  P.S. Our mascot can also be found on Instagram @aito.karhu🐻