Satakuntalaisen Osakunnan paluumuuttopalkinto Porisuhdeneuvojalle

 • 7. marraskuuta 2022

  Satakuntalaisen Osakunnan paluumuuttopalkinnon saa tänä vuonna Porisuhdeneuvoja-kampanja, jonka on toteuttanut Visit Pori yhteistyössä Luovatoimisto Staartin ja Joonas Nordmanin kanssa.

  Paluumuuttopalkinto on osakunnan jakama kiertopalkinto, jota on jaettu vuodesta 2005 asti. Palkinto myönnetään vuosittain sellaiselle taholle, joka on osoittanut mielenkiintoa maakunnasta opiskelemaan lähteneitä ylioppilaita kohtaan ja toiminut aktiivisesti paluumuuton edistämiseksi. Aiemmin paluumuuttopalkinto on myönnetty mm. Satakunnan ELY-keskuksen Töihin tänne -kampanjalle, SuomiAreenalle, Porin kaupungin viestinnälle, Helsingi Raumlaiste Seoralle, Prizztech Oy:lle ja Porin yliopistokeskukselle.

  Porisuhdeneuvoja on mielestämme erittäin sopiva paluumuuttopalkinnon saaja. Kampanja on hyvin suunniteltu, käsikirjoitettu ja toteutettu, ja yksinkertaisuudessaan nerokas. Kampanja on herättänyt paljon positiivista keskustelua porilaisuudesta myös porilaisten keskuudessa. Erittäin onnistunut toteutus näyttää mitä kuntamarkkinointi voi parhaimmillaan olla. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Satakuntalainen Osakunta antaa tunnustusta Porin kaupungin innovatiiviselle kuntamarkkinoinnille. Vuonna 2018 paluumuuttopalkinto myönnettiin Porin kapungin rakkauskirjekampanjalle. 

  “Porisuhdeneuvoja-kampanjassa tutkaillaan porilaisuutta ja myös satakuntalaisuutta positiivisella ja tarkkanäköisellä tavalla, joka kutsuu nauramaan itselleen. Kampanja on esimerkillisellä tavalla edistänyt niin paluumuuttoa Satakuntaan, Porin tunnettuutta kuin satakuntalaista huumoria ja omaleimaisuutta Suomessa, jonka vuoksi se on oivallinen vastaanottaja Osakunnan paluumuuttopalkinnolle, ” perustelee Satakuntalaisen Osakunnan kuraattori Riikka Pasanen. 

  Satakuntalainen Osakunta on Helsingin seudulla opiskelevien satakuntalaisten ja satakuntalaismielisten korkeakouluopiskelijoiden yhteisö, joka tarjoaa jäsenilleen toimintaa, tapahtumia, palveluita sekä asuntoja keskellä Kamppia. Satakuntalainen Osakunta luovuttaa Satakuntalainen ehtoo -juhlassa Helsingissä lauantaina 22.10.2022. Satakuntalainen ehtoo kerää joukon nykyisiä ja tulevia satakuntalaisia vaikuttajia satakuntalaisen pitopöydän ääreen.

   

   

  Lisätietoja antavat:

  Riikka Pasanen
  kuraattori, Satakuntalainen Osakunta
  kuraattori@satakuntatalo.fi
  puh. +358 44 259 2062

   

  Marika Virtanen

  Viestintä- ja markkinointisuunnittelija

  Marika.virtanen@pori.fi

  +358 44 701 9788