Eevan rahaston apurahahaku

  • 6. helmikuuta 2023

    Hyvät osakuntalaiset, 

    Tämä viesti sisältää tietoa Eevan rahaston apurahahausta. 

     

    Eevan rahaston apurahan hakuaika alkaa 30.1. kello 08:00 Ohessa tietoa korkeakoulussa opiskeleville osakunnan jäsenille suunnatusta apurahasta ja ohjeet hakemuksen tekemiseen.

     

    Yleistä

     

    Hakuaika

    Eevan rahaston apurahan haku alkaa 30.1. kello 08:00 ja päättyy 26.2. kello 16:15

     

    Rekisteri- ja tietosuojaseloste

    Satakuntalaisen Osakunnan hallinnoimien apurahoja myöntävien rahastojen apurahahaussa ja apurahojen myöntämiseen liittyvissä asioissa sovelletaan Satakuntalaisen osakunnan hallinnoimien apurahoja myöntävien rahastojen rekisteri- ja tietosuojaselostetta. 

    Linkki rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen: https://drive.google.com/file/d/1LJrtKv-Fzhf0xEbNMvUdGeiNZBkoJ8RI/view?usp=sharing

     

    Eevan Rahaston kuvaus

    Eevan rahastosta, jonka tarkoituksena on antaa taloudellista tukea Satakuntalaiseen osakuntaan kuuluville opiskelijoille, jaetaan 1-3 kappaletta noin 300-500 euron apurahaa. Hakemukset osoitetaan Eevan rahaston stipendineuvostolle. 

     

    Hakemuksesta tulee käydä ilmi taloudellinen tilanne, osakunta-aktiivisuus ja opintomenestys. Opintosuoritusotteen lisäksi hakemukseen liitetään myös Verohallinnon myöntämä vuoden 2021 verotustodistus sekä hakijan että puolison osalta.

     

    Hakuohjeet

    Lue ohjeet tarkkaan jos haet apurahaa!


     

    Eevan rahaston apuraha

    Lähetä hakemus liitteineen 26.2.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen taloudenhoitaja@satakuntatalo.fi

     

    Hakemus on lähetettävä yhtenä sähköpostiviestinä, jonka otsikko on “Eevan rahasto - Apurahahakemus”. Jos haet useampaa eri apurahaa, niin lähetä hakemukset erillisinä sähköpostiviesteinä.

     

    Liitä hakemukseesi erillisinä liitetiedostoina:

     

    1.  

     

    Vapaamuotoinen ja hyvin perusteltu hakemus, josta käy ilmi hakemasi rahasumma. Hakemuskirje saa olla korkeintaan yhden sivun pituinen.


     

    1.  

     

    Tiedot opintosuorituksista yliopiston tai muun oppilaitoksen järjestelmästä. Sisusta saatava epävirallinen opintosuoritusote hyväksytään.

     

    1.  

     

    Täytetty apurahalomake, jonka saat ladattua tästä linkistä: Rahastojen_hakemuslomake.pdf

     

    1.  

     

    Verohallinnon myöntämä vuoden 2021 verotustodistus sekä hakijan että puolison osalta.


     

    Jokaisen liitetiedoston on oltava pdf-muodossa ja nimetty alkamaan rahaston nimellä Eeva ja jatkaen hakijan nimellä (esim. Eeva_Ossi_Opiskelija_opintosuoritusote.pdf) Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä!



     

    Apurahaisin terveisin,

    Oskari Aapasuo

    Taloudenhoitaja 2023

    taloudenhoitaja@satakuntatalo.fi