Kesäretki 2023

 • 4. heinäkuuta 2023
  None

  🌞 Tervetuloa kesäretkelle Ulvilaan 4.-6.8.2023! 🌿

   

  Oletko valmis unohtumattomalle kesäseikkailulle? Liity mukaan Satakuntalaisen Osakunnan jokavuotiselle retkelle, joka tällä kertaa sijoittuu Ulvilaan! Pääset nauttimaan kauniista maisemista, mielenkiintoisista vierailukohteista ja mukavasta seurasta. Luvassa on kolmen päivän ohjelma täynnä jännittäviä tapahtumia ja rentouttavia hetkiä yhdessä uusien ja vanhojen ystävien kanssa.

   

   

  Ohjelma:

   

  Perjantai:

  Saavumme Ulvilan ja majoitumme. Päivän aikana vierailemme paikallisessa yrityksessä, jossa pääsemme tutustumaan heidän toimintansa ja oppimaan uutta. Illalla nautimme herkullisesta ruokailusta virolaisten vieraiden kanssa.

   

  Lauantai:

  Ulvilan legendaariset Hansamarkkinat ovat ehdoton kohokohta retkellämme! Luvassa on monipuolista kulttuuria, herkullista ruokaa ja markkinatunnelmaa. Nautimme lounaan ja vietämme päivän tutustuen erilaisiin kojuihin ja tarjontaan. Lisäksi pääsemme nauttimaan Vanhan musiikin konsertista, joka takaa unohtumattoman musiikkielämyksen. Illalla halukkaat voivat rentoutua saunan lämmössä ja pulahtaa uimaan.

   

  Sunnuntai:

  Päivä alkaa vierailulla sankarihautausmaalle, josta jatkamme retkeämme Leineperin ruukille, missä pääsemme tutustumaan alueen historialliseen miljööseen. Päivä päättyy hyvästelyihin Ulvilalle, kun suuntaamme kotimatkalle.

   

  📝 TL;DR:

  MITÄ? Satakuntalaisen Osakunnan kesäretki!

  MISSÄ? Ulvilassa!

  MILLOIN? 4.-6.8.2023!

  MIKSI? Koska kesäseikkailu!

   

  Tarkempaa tietoa luvassa pian!

  Huom! Matkustus Ulvilaan ja takaisin tapahtuu omakustanteisesti. Matkustuksesta koordinoidaan yhdessä. Majoitus on osallistujille maksuton.

   

  Ilmoittautuminen on auki 16.7. asti tai kun paikat täyttyvät. 

  https://forms.gle/cneVRTg8nzffrotf7 

   

  Lisätietoja saat yhteiskuntasihteeriltä (Karoliina Vaakanainen)

  yhteiskuntasihteeri@satakuntalainenosakunta.fi tai Telegram.