Kutsu Satakuntalaisen Osakunnan lokakuun kokoukseen ke 18.10.2023 klo 19.15

 • 15. lokakuuta 2023

  Rakkaat osakuntalaiset,

  tervetuloa lokakuun osakunnan kokoukseen keskiviikkona 18.10. klo 19.15! Paikkana on tuttuun tapaan osakuntahuoneisto Viisi Satakuntatalon viidennessä kerroksessa.

  Alkuun vielä muistutus siitä, mistä olikaan kysymys: osakunnan kokouksissa päätetään osakunnan yhteisistä asioista ja kuullaan uusimmat osakuntakuulumiset. Kokouksia pidetään lukukausien aikana kerran kuussa. Päätösvaltaa kokouksissa käyttävät kaikki osakunnan varsinaiset jäsenet. Paikalle ovat tervetulleita kaikki osakunnan jäsenet fukseista senioreihin! Kokoukseen osallistujille tarjotaan ilmainen iltapala eli okiruoka kokouksen jälkeen. 

   
  Lokakuun osakunnan kokouksessa käsitellään hallituksen valmistelema osakunnan strategia (liite 1). Lisäksi käsitellään eropyyntö Satalinnan Säätiön hallituksen pestistä sekä projektivirkojen perustaminen ensi kalenterivuodelle. Projektivirat ovat virkoja, jotka perustetaan tarpeen mukaan vuodeksi kerrallaan. Tässä kokouksessa päätetään siis virkojen perustamisesta ensi vuodelle, mutta mahdolliset perustettavat virat täytetään vasta marraskuussa pidettävässä osakunnan kokouksessa.

  Hallitus on päättänyt esittää kokoukselle kolmen (kaksi jatkavaa ja yksi uusi) projektiviran perustamista ensi vuodelle:
  • Pajamestari huolehtii Montun vieressä olevan verstaan toiminnan organisoinnista ja tilan siisteydestä. Tavoitteena on, että osakuntalaiset voivat käyttää verstasta esimerkiksi pienten korjaustöiden tekemiseen.
  • Saunatonttu huolehtii Satakuntatalon saunan siisteydestä muun muassa tyhjentämällä säännöllisesti roska-astiat, viemällä tyhjät pullot pois, pyykkäämällä osakunnan lainapyyhkeitä, siivoamalla tarvittaessa tiloja muutoin, sekä huolehtimalla vessan kulutustavaroiden riittävyydestä (esim. Käsipyyhkeet ja saippua). Saunatonttu kuuluu virkansa puolesta apuisännistöön.
  • Mainosmaakari (UUSI); tämän viran hoitajan olisi tarkoitus tuottaa osakunnalle käyttöön ylivuotista mainosmateriaalia, kuten mainosjulisteita esimerkiksi lukioihin tai korkeakoulujen kampuksille vietäväksi. Lisäksi mainosmaakari auttaisi tiedotussihteeriä ja mainossihteeriä tarpeen mukaan tehtäviensä hoitamisessa. Tarkoituksena olla vain ensi vuoden projektivirka, jotta vuosikausia haluttua mainosmateriaalia saadaan vihdoin käyttöön.
  Lämpimästi tervetuloa kokoukseen!
   

  Maria Djakonowsky
  Kuraattori

  —-----------------------------<wbr></wbr>-----------
  Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta 7/2023
  Lokakuun osakunnan kokous
  Keskiviikkona 18.10.2023 kello 19:15
  Osakuntahuoneisto Viisi (Lapinrinne 1 A 5, 00180 Helsinki)

  Asialista:
  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen alkutoimet
  3. Historioitsijan toimintakertomus
  4. Ilmoitusasiat
  5. Eropyyntö Satalinnan Säätiön hallituksesta
  6. Osakunnan strategian hyväksyminen (liite 1)
  7. Projektivirkojen perustamisesta päättäminen 
  8. Muut esille tulevat asiat
  9. Kokouksen päättäminen

   

  Liite 1: Satakuntalaisen Osakunnan strategia