Asukkaiden kokous

Aika 1. joulukuuta 2020 kello 19.00
Paikka Zoom / Satakuntatalon toimisto
Ilmoittautuminen alkaa 22. marraskuuta 2020 kello 22.00
Ilmoittautuminen päättyy 1. joulukuuta 2020 kello 12.00
Osallistujat 26

Arvoisat Satalinnan Säätiön asukkaat!

 

Osa asukkaista kokousti keskiviikkona 18.11. Satakuntalaisen Osakunnan marraskuun kokouksessa äänestäen ja virkoja hakien. Mikäli et kuitenkaan tullut valituksi virkaan niin ei hätää! Säästimme parhaat virat sokerina pohjalle! Ensi viikolla asukkaiden kokouksessa valitaan asuntolajohtokuntaan kolme uutta jäsentä, sekä kaksi varajäsentä. Asuntolajohtokunnanssa pääset heiluttamaan puheenjohtajan nuijaa, sijaistamaan nuijan heiluttajaa, sihteeröimään, vastaamaan säätiön kalusteista tai huolehtimaan asuntolan siisteys- ja kierrätysasioista. 

Asuntolajohtokunnan sisäisiä tehtäviä ovat siis puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, siivousvastaava sekä kalustevastaava. Tehtävistä tulee lyhyet kuvaukset sosiaaliseen mediaan vielä ennen asukkaiden kokousta. Pysy siis kuulolla!

Kokous pidetään Zoomissa ja kokouslinkki jaetaan asukkaille ennen kokousta. Kokouslinkki lähetetään vuokrasopimuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kokoukseen tulee ilmoittautua, jotta tiedämme montako henkeä kokoukseen on osallistumassa ja ääntenlaskuun kuluvaa aikaa saadaan vähennettyä.

Kohdassa "Lisätietoja" voit ilmoittaa esimerkiksi ehdolle asettumisesta.

 

 

KUTSU ASUKKAIDEN KOKOUKSEEN 1.12.2020 KLO 19.00

 

ASUKKAIDEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 2/2020

Aika:

1.12.2020 kello 19:00

Paikka:

Zoom & Satakuntatalon toimisto, 8. krs

     

Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen sääntöjenmukaisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

4. Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

5. Ääntenlaskijoiden valitseminen

6. Ilmoitusasiat

7. Asuntolajohtokunnan vaalit

8. Parveketupakointi Satakuntatalolla

9. Muut esille tulevat asiat

10. Kokouksen päättäminen

 

Kohdassa 8 keskustellaan tupakoinnista Satakuntatalolla. Tupakointi aiheuttaa tällä hetkellä suurta vaivaa säätiölle siivouksen ja kiinteistön ylläpidon näkökulmasta ja lisäksi aiheuttaa hajuhaittaa parvekkeiden läheisyydessä kiinteistön sisätiloissa. Satalinnan Säätiö on velvoittanut AJK:n järjestämään kokouksen yhteydessä neuvoa antavan äänestyksen parveketupakoinnin kieltämisestä. Tarkoituksena on löytää tupakoinnille jokin muu soveltuvampi paikka kuin parvekkeet.

 

AJK:n pohjaesitys:

Esitys parveketupakoinnin lopettamisesta Satakuntatalolla

"Asuntolajohtokunta esittää, että parveketupakointi kielletään Satakuntatalon opiskelija-asuntolassa. Kielto otetaan käyttöön vuoden 2021 aikana ja se koskee kaikkia Satakuntatalon parvekkeita C6:n kattoparveketta lukuun ottamatta."

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (26)