Fuksisipi

Aika 15. lokakuuta 2021 kello 0.00
Paikka Osakunnan mökki
Ilmoittautuminen alkaa 26. syyskuuta 2021 kello 12.00
Ilmoittautuminen päättyy 14. lokakuuta 2021 kello 23.59
Osallistujat 4 / 15

Hei sinä vuoden 2021 tai 2020 fuksi!

Muutaman vuoden tauon jälkeen on aika herättää henkiin syksyn viilein fuksitapahtuma!
Fuksisipi järjestetään Satakuntalaisen Osakunnan omalla mökillä Kauvatsalla. Sipin mökki ei ole ehkä modernein luksuslomakohde, mutta sen minkä se menettää sähkössä, hanavedessä ja muissa hyvinvointivaltion perusmukavuuksissa, se korvaa lämmintunnelmaisella maanläheisyydellään, sekä ylivoimaisesti parhaalla saunalla, missä allekirjoittanut on koskaan löylytellyt!

Mökki on juuri siivottu talkoovoimin ja sinne ollaan ennen tapahtumaa hankkimassa uusi kaasugrilli helpottamaan ruuanlaittoa.

Ohjelmassa tulee olemaan grillausta, saunomista, laulamista, rohkeimmille myös uimista Kauvatsanjoessa, sekä lauantai-iltapäivänä excursio legendaariselle Kauvatsan Gulfille!

Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu vuoden 2021, sekä 2020 fukseille. Mikäli paikat eivät täyty 8.10 mennessä, muut osakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

HUOM!!! Ilmoittautumisessa ilmoitettu osallistujamäärä on ns. "mukavien ja lämpimien" nukkumapaikkojen määrä. Todellista osallistujamäärän kattoa ei ole, mutta annetaan ensikertalaisille mahdollisuus majoitukseen tulisijan lämmössä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, siihen saapumisesta, tai Sipin mökistä ylipäänsä, olehan rohkeasti yhteydessä minuun joko täällä Facebookissa tai numeroon 0445729883.

TL;DR
TÄH: Fuksisipi
MIS: Sipin mökki, Kauvatsa
KUI: Ryhmäyttävää toimintaa luonnon helmassa
MILLAI SIN PÄÄSEE: Järjestävä taho kuljettaa Kokemäen rautatieasemalta mökille(n. 20km). Helsingistä Kokemäelle pääsee alle kolmessa tunnissa Tampereen kautta. Myös erilaiset kimppakyytijärjestelyt ovat toimivia.
MITÄ MUKAA: Ruokaa, juomaa, laulukirja, saunomistarvikkeet, makuupussi yms.(!!!), riittävästi lämmintä vaatetta, varavirtalähde puhelimelle jos kokee tarvitsevansa, sekä kaikki, mitä unohdin tähän kirjoittaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (4)