Satakuntalaisen Osakunnan itsenäisyyspäivä 2020

Aika 6. joulukuuta 2020 kello 17.00
Paikka Satakuntatalo
Ilmoittautuminen alkaa 26. marraskuuta 2020 kello 12.00
Ilmoittautuminen päättyy 3. joulukuuta 2020 kello 12.00
Osallistujat 1 / 25

Satakuntalaisen Osakunnan itsenäisyyspäivä 2020

Vuosi lähenee loppuaan ja on taas tullut aika juhlistaa itsenäistä Suomea juhlallisuuksien ja osakuntaystävien kera. Itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään tänä vuonna kynttiläkulkueen muodossa. Kulkue lippuairueineen lähtee Hietaniemen vanhan kappelin (Mechelininkatu 2e) edestä kello 17 etenemään kohti Lastenlehdon puistoa. Lastenlehdossa kulkueeseen osallistujia odottavat upea musiikki, juhlavat puheet ja ennen kaikkea osakuntanauhojen sekä harrastusmerkkien jako.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu 25 henkeen. Paikat on varattu ensisijaisesti fukseille, harrastusmerkkien saajille, puheenpitäjille sekä tapahtuman järjestäjille. Mikäli paikkoja jää vapaaksi ilmoitetaan asiasta. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 26.11. klo 12. Ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtumassa ja tiedotuslistalla. 

Huomioithan myös, että tapahtumassa on MASKIPAKKO. Kasvomaskeja jaetaan ennen kulkueen lähtöä, mutta myös omaa maskia voi käyttää. Tulethan paikalle vain terveenä ja muistat noudattaa turvaväliä. Mahdollisista peruuntumisista tulee ilmoittaa välittömästi opastussihteerille.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (1)