Satakuntalaisen Osakunnan itsenäisyyspäivä 2022

Aika 6. joulukuuta 2022 kello 19.00
Paikka Pirunkirkon juhlasali
Ilmoittautuminen alkaa 23. marraskuuta 2022 kello 12.00
Ilmoittautuminen päättyy 2. joulukuuta 2022 kello 23.59
Osallistujat 110 / 100

Itsenäisyyspäivän lähestyessä on taas aika kääntää katseet Satakuntalaisen Osakunnan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin! Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa 105-vuotiasta Suomea kuin ikimuistoinen ja ainutlaatuinen pöytäjuhla Suomenlinnassa!


Juhlalliseen tunnelmaan voi virittäytyä jo ennen pöytäjuhlaa liittymällä HYY:n järjestämään Ylioppilaiden soihtukulkueeseen. Kulkue lähtee liikkeelle Hietaniemen hautausmaalta n. klo 17, jota varten SatO järjestää yhteislähdön Satakuntatalolta. Yhteislähdön aikataulu tarkentuu myöhemmin. Soihtukulkueen arvioitu päättymisaika on klo 18.30, jonka jälkeen siirrymme lautalla cocktail-tilaisuuteen Suomenlinnaan.
Nämä arvokkaat pöytäjuhlat alkavat cocktail-tilaisuudella klo 19.00, jonka jälkeen siirrymme pöytiin 19.45. Pöytäjuhlassa pääsemme nauttimaan hyvän ruuan ja seuran lisäksi ohjelmanumeroista ja puheista. Juhlan aikana suoritetaan myös harrastusmerkkien jako.
Huomioithan että näissä juhlissa juomatarjoilumme rajoittuvat vain pöytäjuomiin. Tilaan saa tuoda myös omia juomia.


Uusi jäsen: Muistathan merkitä lomakkeeseen myös tiedon siitä, haluatko osakuntanauhasi ruusukkeena tai olan yli kannettava nauhana. Nauha kannattaa valita sen perusteella, millaisia asuja yleensä käytät juhlissa. Nauhan ei tule osua paljaaseen ihoon, joten esimerkiksi iltapukujen kanssa ruusuke on yleensä helpompi vaihtoehto. Saavuthan ajoissa cocktail-tilaisuuteen, sillä sen aikana jaamme osakuntanauhasi.


Pöytäjuhlien jälkeen juhlahumu jatkuu Hämäläis-Osakunnan järjestämillä jatkoilla, jonne siirrymme isännän johdolla.
Juhla kustantaa fukseille, abeille ja sisaruksille 18€ ja muille 23€. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Ensisijalla juhlaan pääsevät fuksit, abit ja harrastusmerkin saajat.
Nappaa siis mukaan ylioppilaslakkisi ja akateemiset ansiomerkkisi ja tule juhlistamaan itsenäisyyttä SatOlaisten kanssa!
 
Mitä: SatO:n Itsenäisyyspäivän juhla
Milloin: 6.12.2022
Missä: Pirunkirkkon juhlasali. Suomenlinna C 28 B.
Miksi: Voiko itsenäisyyspäivää olla ilman itsenäisyyspäivän sitsejä?
DC: Tumma puku, ylioppilaslakki ja akateemiset ansiomerkit

Sydämellisin juhlaterveisin,
 
Eero Kemppinen
Juhlamestari
juhlamestari@satakuntatalo.fi
+358 50 409 4680
 

Ilmoittautumislomake

Tapahtuma on täynnä, ilmoittaudut varasijalle.

Hyväksyn, että tietojani käytetään tapahtuman järjestämiseen.

Osallistujat (110)