Karhuhiihto 2024

Aika 1. maaliskuuta 2024 kello 20.00
Paikka Ulvila - Harjavalta - Säkylä
Ilmoittautuminen alkaa 21. tammikuuta 2024 kello 21.00
Ilmoittautuminen päättyy 19. helmikuuta 2024 kello 23.59
Osallistujat 15

Tervetuloa mukaan karhuhiihtoon. Karhuhiihto on vuonna 2011 aloitettu Satakuntalaisen Osakunnan perinne, missä Satakuntalainen osakunta kuljettaa - yleensä hiihtäen - karhuviestin vanhasta ystävyyskunnasta (Ulvila 2023) seuraavaan (Säkylä 2024). Hiihdossa vieraillaan myös jossain matkalla olevassa kunnassa, joka on tänä vuonna Harjavalta.

 

Alustava aikataulu karhuhiihdolle on seuraava:

 

Tarkempaa tietoa reitistä, majoituksista, tarvittavista varusteista, aikatauluista, sekä kuljetuksista tulee ilmoittautuneille lähempänä ajankohtana.

 

Jos et halua tai et jostain syystä pysty hiihtämään, niin voit liittyä huoltotiimiin ja pääset mukaan nauttimaan karhuhiihdosta ilman hiihtoa. Huoltajat liikkuvat autoilla ja huoltavat hiihtäjiä pitkin reittiä. Jos saat auton valjastettua Karhuhiihdon uljaaksi ratsuksi, niin se on valtava plussa.

 

Hiihdon hinnaksi tulee yleensä n. 15€ (huolto, mahdolliset muut ruokailut tai hiihdon aikaiset taksimatkat)

 

Osallistujat maksavat itse matkansa Ulvilaan ja Huittisista kotiin. Kimppakyydeistä ym. sovitaan myöhemmin.

 

Suosittelen karhuhiihtoa myös niille, jotka eivät ole hiihtäneet pitkään aikaan (tai ikinä) tai pelkäävät kuntonsa puolesta. Hiihtotahtimme on aina rauhaisa ja matkan kuormitus on sopiva. Lisäksi on aina mahdollisuus hypätä huoltoautoon kesken hiihton.

 

MIKÄ: Karhuhiihto

MITÄ: Hiihdetään tai huolletaan

MISSÄ: Ulvila - Harjavalta - Säkylä

MILLOIN: pe–su 1.3.-3.3.2024, hiihto la–su

MIKSI: Karhuhiihto on Satakuntalaisen Osakunnan ykkös urheilutapahtuma. Jokaisen satolaisen tulisi kokea se ainakin kerran. Suosittelen lämpimästi

MITÄ MAKSAA: n. 15€

 

Terveisin,

Olli Vuorisalo
Urheiluohjaaja

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (15)