Kesäjuhlat 3.-5.7.

Aika 3. heinäkuuta 2020 kello 15.00
Paikka Satalinnan sairaala, Proffan talo
Facebook-tapahtuma Linkki
Ilmoittautuminen alkaa 17. kesäkuuta 2020 kello 12.00
Ilmoittautuminen päättyy 28. kesäkuuta 2020 kello 23.59
Osallistujat 30 / 30

Mitäpä olisi kesä ilman Kokemäenjokea ja Satalinnan sairaalaa? Satakunnan kansansoutua ei tänä vuonna järjestetä, mutta se ei estä osakuntaa viettämästä kesäistä viikonloppua Satalinnan sairaalan kulttuuriympäristössä!

Tarkoituksena on viettää rento kesäinen viikonloppu, jonka ohjelma on osallistujiensa näköinen. Paikalle voi saapua perjantai-iltapäivästä lähtien ja lähtö tapahtuu siivouksen ollessa valmis sunnuntaina. Harjavaltaan pääsee kätevästi esimerkiksi junalla tai bussilla. Sairaala-alueelle on n. seitsemän kilometrin matka Harjavallan keskustasta, joten oma polkupyörä tai kimppakyytien sopiminen osallistujien kesken helpottavat kulkemista huomattavasti.

Edelleen vallitsevan epidemiatilanteen ja majoituspaikan rajoitteiden vuoksi kesäjuhlien osallistujamäärä on rajattu kolmeenkymmeneen ja satolaiset ovat etusijalla ilmoittautumisessa. Osallistumismaksu tulee olemaan n. 15 euroa, jolla on tarkoitus hankkia yhteisiä aamiais- ja sitsitarpeita sekä hygienia- ja kattaustarvikkeita.

Osallistujille on varattu viikonlopun ajaksi majoituskäyttöön Proffan talo (Satalinnantie 63, 29200 Harjavalta), mutta esimerkiksi omassa teltassa on myös mahdollista majoittua. Lisäksi käytössämme on lähellä oleva rantasauna. Sään salliessa viikonloppu on tarkoitus viettää enimmäkseen ulkotiloissa ja tarkempi ohjelma sekä aikataulu määrittyvät osallistujien toiveiden mukaisesti. Sairaalan ympäristössä on mahdollisuuksia esimerkiksi pihapeleihin, ulkoiluun Paratiisilehdon luontopolulla, saunomiseen ja Kokemäenjoessa uimiseen. Lauantai-iltana olisi mahdollista myös järjestää yhteisvoimin ulkositsit osakunnan rakennuttaman 95-vuotiaan sairaalan kupeessa. 

Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon viikonlopun järjestelyissä. Ethän tule paikalle, mikäli olet flunssaoireinen tai kuulut COVID-19-riskiryhmään. Osallistujia kehotetaan myös muistamaan THL:n ohjeiden mukaisesti hyvä käsi- ja yskimishygienia sekä turvavälien pitäminen. Suurin osa viikonlopusta on tarkoitus viettää ulkotiloissa ja käsienpesumahdollisuuksista huolehditaan.

Ota mukaan ainakin:

Kesäjuhlaterveisin

Järjestelykomitea

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (30)