Kesäretki 2020

Aika 14. elokuuta 2020 kello 0.00
Paikka Pori
Ilmoittautuminen alkaa 27. heinäkuuta 2020 kello 12.00
Ilmoittautuminen päättyy 3. elokuuta 2020 kello 12.00
Osallistujat 25 / 50
Vaikka kesä lähestyykin jo loppuaan, on taas Satakuntalaisen Osakunnan vuotuisen kesäretken aika! Tänä vuonna kesäretken kohteeksi osui eksoottistakin eksoottisempi Pori.

Viikonlopun mittaiselle kesäretkelle voi saapua perjantai-iltapäivän tai illan aikana. Julkiset kulkuyhteydet Poriin ovat varsin hyvät bussien ja junien muodossa ja kimppakyytejä voi tottakai aina hyödyntää. Lähtö tapahtuu sunnuntaina seppeleen laskun jälkeen ja kunhan majoituspaikka on saatu hyväksyttävään kuntoon.

Kesäretken ohjattu ohjelma painottuu vahvasti Lauantain puolelle. Tarkoituksena olisi vierailla panimoravintola Beer Huntersissa tutustumassa käsityöoluiden valmistukseen ja opastettu kävelykierros Reposaaren kauniissa luonnossa. Sunnuntain ohjelmana toimii seppeleen laskeminen. Mukaan kannattaa ottaa omat liinavaatteet.

Informaatio majoituksesta ja ruokailusta kerrotaan myöhemmin, sillä osallistujamäärä täytyy niitä varten olla ensin tiedossa.

Vallitsevan Koronatilanteen takia osallistumismäärä on rajattu 50 henkilöön. Ethän saavu paikalle jos huomaat flunssaoireita ennen retkeä tai kuulut riskiryhmään. Pidetään myös huoli hyvästä käsihygieniasta ja vältetään toisten kasvoja päin yskimistä.

Mikä?: Satakuntalaisen Osakunnan kesäretki.
Missä?: Kauniissa Porissa.
Milloin?: 14.8-16.8.2020.
Majoitus?: Ilmoitetaan mahdollisimman pian.
Mitä maksaa?: Ei pennin vertaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (25)